Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Cikkajánló

Hamarosan!

 

Az utolsó egy év leggyakrabban megtekintett cikkei

Az operaház két játszóhelyre tervez, de az Erkel Színházra nem számít - megnyitva 46041 alkalommal
Szerzõ: MTI
2007. március 4. 22:28
A következõ évad tervezésénél a Magyar Állami Operaház nem számol az Erkel Színházzal, mégis két játszóhelyre terveznek elõadásokat - közölte Vass Lajos, az operaház miniszteri biztosa az MTI-vel. Závecz Ferenc, a kulturális minisztérium szakállamtitkára szerint ugyanakkor a tárca nem szorgalmazza, hogy döntés szülessen az operaház második játszóhelyével kapcsolatban a színháztörvény megalkotása elõtt.

Bõvebben...
 


Aratott a Portugál - megnyitva 45002 alkalommal
Szerzõ: Papirusz
2007. szeptember 9. 13:33
A budapesti Katona József Színház matuzsálemi slágerdarabja, a Portugál kapta a legtöbb díjat a szombaton véget ért Happy Art Fesztiválon, Nyíregyházán. Básti, Eperjes, Mácsai és Pintér a további díjazottak között.

Bõvebben...
 


Váratlan jelöltek a világ hét új csodájára - megnyitva 37276 alkalommal
Szerzõ: Papirusz
2006. január 6. 19:31

Már csak egy évünk maradt arra, hogy szavazzunk a világ legújabb hét csodájára. A jövő év januárjában ugyanis lezárul a mintegy öt éve zajló játék az interneten. A Föld lakossága 77 építészeti csoda közül válogathatta ki, hogy melyik kerüljön a legjobb 21 közé. A hátralévő évben ebből a 21-es listából kell kiválasztani azt a hetet, amelyik a jövőben a világ hét új csodája büszke címet viselheti majd. A sorozat első részében a Colosseumot, az Akropoliszt, az agrai Tádzs Mahalt és Angkor Vatot mutatjuk be.

Bõvebben...
 


Vendégségben Budapesten - megnyitva 34655 alkalommal
Szerzõ: Papirusz
2007. február 5. 09:18
Február 12. és 15. között a 2007-ben fennállásának 215. évfordulóját ünneplő Kolozsvári Állami Magyar Színház vendégjátékával, a hivatásos magyar nyelvű színjátszás kiemelkedő erdélyi műhelyének bemutatkozásával kezdődik Vendég­ségben Budapesten – Határon túli magyar színházi estek sorozat tavaszi féléve. A programsorozat sok újdonságot kínál, hiszen a négy meghívott darabból egy ősbemutató (Hosszú péntek), kettő magyar nyelvű ősbemutató (Egy Igenért és egy Nemért, Jákobi és Lájdentál), egy pedig most először látható nagyszínházi változatban (Túl a Maszat-hegyen).

Bõvebben...
 


Faludy-Kovács Fanny: Faludy fehéren-feketén - megnyitva 33967 alkalommal
Beszélgetések Faludy Györggyel
Szerzõ: Papirusz
2007. május 17. 22:31
A kötet beszélgetéseiben Faludy György vall szerelmeiről - férfiról-nőről egyaránt -, hosszú életének messze földre vezető útjairól, barátairól is. Beszél olvasóiról, a fiatalokba vetett végtelen hitéről és sok minden egyébről ami a vacsoraasztalnál, egy kedélyes esti beszélgetés során csak szóba kerülhetett közte és szerelme, barátai közt.

Bõvebben...
 


John "Lofty" Wiseman: SAS Túlélési kézikönyv - megnyitva 33838 alkalommal
Szerzõ: Papirusz
2007. július 21. 11:32
A szerző 26 évig szolgált a brit Különleges Légi Szolgálatnál, a Special Air Service-nél (SAS). Világsikerű könyve a leghíresebb harci elitalakulatoknál alkalmazott kiképzési technikákon alapul. A Túlélési kézikönyv részletesen bemutatja, hogyan maradhatunk életben a dzsungelben és a sarkkörön, a sivatagban és a hegyekben, a szárazföldön és a vízen, nélkülözhetetlen segítséget nyújtva a túrázóknak, a hegymászóknak, a vitorlázóknak és más szabadtéri sportok rajongóinak.

Bõvebben...
 


Idén ismét díjazzák a legszuperebb márkákat - megnyitva 33824 alkalommal
Superbrands 2007: fókuszban a fogyasztók
Szerzõ: Papirusz
2007. augusztus 16. 12:19
Az elmúlt évek sikerei után 2007-ben Magyarországon is újra jelentkezik a nemzetközileg jól ismert márkaminősítő program, a Superbrands - jelentette be a hazai szervező PrintXBudavár Kiadó. Az ezévi program minden korábbinál nagyobb hangsúlyt fektet a fogyasztók elérésére: idén először átfogó fogyasztói kutatás készül a márkatudatosság felmérésére, a programot széles körű médiakampány kíséri majd, illetve a szupermárkákat bemutató kiadvány is megújult formában jelenik meg. A Superbrands 2007 kommunikációs ügynöksége a szervezők felkérése alapján az EDGE Communications.

Bõvebben...
 


Robin McKie: Emberré válás - megnyitva 33634 alkalommal
Szerzõ: Papirusz
2007. május 13. 22:48

Miért jöttek le õseink a fáról, és emelkedtek két lábra? Milyenek lehettek ezek a korai emberfélék? Vajon tudtak beszélni? Vadásztak, vagy többnyire prédák voltak? Kötetünk az emberszabású majmok emberré válásának ötmillió éves históriáját meséli el.
E lebilincselõen érdekes történetet fosszilis leletek, kõkorszaki barlangfestmények, õsi kõeszközök és elõdeink örökítõanyagának darabkái mesélik el nekünk.
Robin McKie, a The Observer címû lap tudományos szerkesztõje rendkívül olvasmányosan, közérthetõen tárja elénk, hogy e felfedezéseknek köszönhetõen miként nyertünk bepillantást elõdeink életébe.

Bõvebben...
 


1000 automobil - megnyitva 33626 alkalommal
Történelem, klasszikusok, technika
Szerzõ: Papirusz
2007. április 29. 12:24
A vaskos kötet több mint 1000 kiváló minõségû színes fotó segítségével mutatja be a világ leghíresebb autóit. A mû a XIX. Századi lokomobiltól kezdve egészen a XX. század végi népszerû családi autókig mutatja be az autógyártás technikai fejlõdését és a karosszériadivat változásait.
Az ismert nagy autógyárak mellett, mint például az Alfa Romeo, a BMW, a Cadilac, a Ford, a Jaguar, a Maserati, a Mercedes, az Opel, a Peugeot, a Renault, a Saab vagy a VW olyan kevésbé ismert vagy elfeledett márkák is helyet kaptak a könyvben, mint a Delahaye, a Düsenberg, a Facel Vega, a Hispano-Suiza, a Spatz vagy a Vauxhall.
Az 1000 automobil minden oldtimer-rajongó nélkülözhetetlen adatbázisa, hiszen a könyvben szereplõ hengerûrtartalom- és teljesítményadatok, valamint a gyártási idõre és gyártott darabszámra vonatkozó tájékoztatás mellett értékes információkat találnak a különbözõ autógyárak történetének érdekességeirõl is.

Bõvebben...
 


Gert G. von Harling: A vadcsapások varázsa - megnyitva 33567 alkalommal
Cserkészés egész évben
Szerzõ: Papirusz
2007. április 19. 16:41

A természet változatosságát és szépségét talán senki nem éli át olyan intenzíven, mint a területén cserkészõ vadász. Bõségesen illusztrált kiadványunk õt követi sétáin, 245 lenyûgözõ fényképpel dokumentálva a földeken, az erdõkön és a vizeken zajló eseményeket. Szívbõl jövõ fejezetek, amelyek az év vadászesztendõit írják le, sarkallnak gondolkozásra, és arra, hogy jobban megértsük a természet bonyolult összefüggéseit.

245x295 mm, 256 oldal, ára: 6.999,- Ft

www.alexandra.hu

Bõvebben...
 


Az emberiség útjai - megnyitva 33458 alkalommal
Barangolás a történelem legendás útvonalain
Szerzõ: Papirusz
2007. június 26. 22:14
Az emberek mindig is utaztak. Izgatta őket az idegen tájak, kultúrák - és nem utolsósorban -, az új piacok és nyersanyagforrások felderítése. E lenyűgözően illusztrált könyv néhány fontosabb útvonalat követ végig. Az olvasó nem csak egy gyönyörű fotóalbumot tart a kezében, hanem egy földrajzi, kultúrtörténeti érdekességekben is bővelkedő, izgalmas útikönyvet is. A képek esztétikai értékeiken túl ősi mondákról, érdekes földtani alakzatokról, történelmi eseményekről mesélnek.

Bõvebben...
 


Gabrielle Boiselle: Lovak - megnyitva 33456 alkalommal
Szerzõ: Papirusz
2007. június 18. 18:50
Szépség és kecsesség, erõ és energia, kíváncsiság és játékosság, agresszivitás és félelem, érzékenység és sebezhetõség, összetartás és gondoskodás. Csupa emberi tulajdonság mely a lovakra is egyaránt igaz. Gabrielle Boiselle szenvedélyes szerelme e patások iránt fotóiban teljesedik ki, melyeket egy elegáns album lapjain most velünk is megoszt.

Bõvebben...
 


Tim Lihoreau: Modern fóbiák - megnyitva 33336 alkalommal
Korunk félelmeinek litániája
Szerzõ: Papirusz
2007. január 15. 22:14
Legújabb kori félelmeink gyûjteménye ez a könyv, amelynek szerzõje tudományos leírás és szómagyarázat kíséretében nevet adott az olyan jelenségeknek, mint például a nyilvános vécétõl (forlatriphobia), a teafõzéstõl (fronsophobia), a telefonközponttól (coetusermophobia) vagy a semmitõl sem való félelemnek (nihilophobia).

Bõvebben...
 


Megjelent az Amonsonia trilógia - megnyitva 33327 alkalommal
Szerzõ: Papirusz
2007. április 17. 22:43
"Amikor már azt hiszed, hogy ismered a valóságot, amikor már azt hiszed, hogy tudod ki kicsoda, akkor majd rá kell döbbenned, hogy itt semmi sem az, aminek látszik..."

Egyéves munka után elkészült Thomas Amoni meghökkentő eseményekben bővelkedő trilógiája, mely néhány tizenéves fiatal hihetetlen, és fantasztikus kalandjait mutatja be. Útjuk lenyűgöző tájakon és meseszerű helyszíneken vezet, miközben számtalan váratlan fordulat és cselszövés nehezíti életüket, mire eljutnak Amonsoniába... és ez még csak a kezdet!
Különös, múltbéli világok, modern űrhajókon tett bolygóközi utazások, különféle fajok, élőlények, romantika, humor, akció és dráma, jól megférnek egyetlen könyvsorozatban.

Bõvebben...
 


Elma van Vliet: Anya, kérlek, meséld el nekem! - megnyitva 33309 alkalommal
Emlékek ajándékba
Szerzõ: Papirusz
2007. április 4. 20:31

Egy ajándékkönyv édesanyádnak tele lebilincselő, nagyszerű és váratlan kérdésekkel, amit azért adsz neki, hogy később kitöltve kaphasd vissza tőle!

Anya, nagyon megváltozott az életed, miután megszülettem? Milyen voltál kamaszkorodban?

Bõvebben...
 


A szív titkai - megnyitva 33236 alkalommal
A szerelem nagykönyve
Szerzõ: Papirusz
2007. január 26. 12:13

Szerelmes idézetek gyûjteménye. Ha éppen szerelmes vagy, azért, ha nem - hogy mihamarabb az lehess. Az óarany borításával is az érzelem fényét emelõ kötet szívhez szóló szövegei és képei hamar meggyõznek: nincs is jobb a világon a szerelemnél.

215x215 mm, 168 oldal, ára: 4.999,- Ft

www.alexandra.hu

Bõvebben...
 


Patrick Süskind: A parfüm - megnyitva 33095 alkalommal
Egy gyilkos története
Szerzõ: Papirusz
2007. január 17. 22:56
Hosszú ideig váratott magára, de végre elkészült a nagy sikerû regény filmváltozata is, amely máris meghódította a nemzetközi közönséget és a magyar mozikban is látható.

Bõvebben...
 


Sir Patrick Moore: A világegyetem atlasza - megnyitva 33028 alkalommal
Szerzõ: Papirusz
2007. július 11. 23:59
Egy nagyszerű kézikönyv a csillagokról, a bolygókról és a világegyetemről. A legtökéletesebb földi távcsövekkel és a Hubble-űrteleszkóppal készült fotók százai mellett négy évtized automata űrszondákkal végzett bolygókutatásainak lenyűgöző képeit is tartalmazza. A könyv azon túl, hogy gyönyörű és információgazdag, átfogó képet ad a kozmoszról, és kiváló csillagtérképpel is szolgál, továbbá megbízható tanácsokat ad a gyakorlati megfigyeléshez. Így mindazok számára hasznos útmutató lehet, akik szeretnék felfedezni a csillagászat kimeríthetetlen gazdagságát.

Bõvebben...
 


A gyönyörű kismama - megnyitva 32905 alkalommal
Szerzõ: Papirusz
2007. március 27. 18:39
A terhesség csodálatos kilenc hónapja alatt egy egészen új személyiséget ismerhetünk meg magunkban. A gyönyörû kismama vidám és megható történeteivel megmutatja nekünk, hogyan fogadjuk el saját másállapotunkat, és segít abban, hogy a szülés után egészséges önbizalommal térhessünk vissza régi-új önmagunkhoz!

Bõvebben...
 


Judy Hall: Kristálybiblia - megnyitva 32837 alkalommal
Amit a kristályokról tudni érdemes
Szerzõ: Papirusz
2007. szeptember 14. 16:03
A drágaköveket és a féldrágaköveket az egész világon nagyra becsülik, s nem véletlenül! Felvidítják a szívet-lelket, s az õsi kultúrákban gyógyító tulajdonságaik ugyanolyan fontosak voltak, mint díszítõképességük. A csodálatosan illusztrált kötet minden részletre kiterjedõen mutatja be a kristályok világát.

Bõvebben...
 


Mineke Schipper: Soha ne vegyél el nagylábú nőt! (megtekintve: 32831 alkalommal)

Jaromir Malek: Tutanhamon kincsei (megtekintve: 32794 alkalommal)

Allan Hall - Michael Leidig: Lány a pincében (megtekintve: 32779 alkalommal)

Philip K. Dick : Már megint a felfedezők (megtekintve: 32702 alkalommal)

Faludy György: Jegyzetek az idő sodrában (megtekintve: 32663 alkalommal)

„Euro-Néptánc Grand-Prix” (megtekintve: 32103 alkalommal)

Klasszikusok aranyban (megtekintve: 32095 alkalommal)

Judith Anodea: A csakrák bölcsessége (megtekintve: 31841 alkalommal)

Szlankó Bálint: Az elnök, a képviselő és a diplomata (megtekintve: 31023 alkalommal)

John Farndon: Kőzetek és ásványok képes enciklopédiája (megtekintve: 30980 alkalommal)

KippKopp a világhálón (megtekintve: 30858 alkalommal)

Batta Eszter Kiállítása a Bóbita Napköziotthonos Óvodában (megtekintve: 30442 alkalommal)

70 felfedező utazás földön, vízen, levegőben (megtekintve: 30407 alkalommal)

Megnyílt a Jövő Háza (megtekintve: 30264 alkalommal)

Évszakok – egy kép és keletkezéstörténete (megtekintve: 30059 alkalommal)

A 3 testőr című musical CD (megtekintve: 29889 alkalommal)

Marco Cattaneo - Jasmina Trifoni: Az emberiség kincsei (megtekintve: 29768 alkalommal)

Diane Setterfield interjú (megtekintve: 29755 alkalommal)

Szent Márton Újbor-fesztivál és Libator a Skanzenben (megtekintve: 29463 alkalommal)

Vienna Art Orchestra (A) - European Visionaries (megtekintve: 29346 alkalommal)

Simándy-szobor Kistarcsán (megtekintve: 29323 alkalommal)

Archigram-gyűjtemény a weben (megtekintve: 29280 alkalommal)

Woody Allen 75 (megtekintve: 29199 alkalommal)

Oláh Tzumo Árpád még egyszer itthon (megtekintve: 29195 alkalommal)

Szkeptikusok XIII. Országos Konferenciája (megtekintve: 29175 alkalommal)

12. BELVÁROSI SAMBOSI FESZTIVÁL 2009. (megtekintve: 29147 alkalommal)

Programajánló (megtekintve: 29128 alkalommal)

Ház a tónál (megtekintve: 29107 alkalommal)

A Miskolci Nemzeti Színház művészei a Bartók + Bécs Miskolci Nemzetközi Operafesztiválon (megtekintve: 29095 alkalommal)

Ki az az Amoni Tamás? (megtekintve: 29016 alkalommal)

Csákányi Eszter kapta az idei Páger Antal-díjat (megtekintve: 28861 alkalommal)

Az „amerikai King’s Singers”: Chanticleer (megtekintve: 28793 alkalommal)

Üstökösmagok lehetnek a Trójai kisbolygók (megtekintve: 28660 alkalommal)

BELVÁROSI SAMBOSI JAZZFESZTIVÁL 2009 (megtekintve: 28291 alkalommal)

III. ORSZÁGOS MESEFESZTIVÁL (megtekintve: 27884 alkalommal)

EVENT EXPO Hungary 2009 Rendezvénytechnikai Szakkiállítás (megtekintve: 27714 alkalommal)

ORSZÁGOS ÖRÖMZENÉLÉS A ZENE VILÁGNAPJÁN HAYDN ÉS A CROSSOVER JEGYÉBEN! (megtekintve: 26758 alkalommal)

A Bermuda háromszög botrány (megtekintve: 26737 alkalommal)

Aranylemezzel zárta huszadik évét a Tankcsapda (megtekintve: 26309 alkalommal)

SZÍNHÁZPEDAGÓGIAI PROGRAM (megtekintve: 26074 alkalommal)

A Presto Kamaraegyüttes koncertje (megtekintve: 26041 alkalommal)

Bérlettel a Karinthyba (megtekintve: 26035 alkalommal)

Főzzünk a családnak! (megtekintve: 24516 alkalommal)

Móricz Zsigmond: Naplók 1926-1929 (megtekintve: 23541 alkalommal)

Brian Skerry: TengerLélek (megtekintve: 23444 alkalommal)

Matthias Vogt: A világ csodái képekben (megtekintve: 23173 alkalommal)

James Redfield: A Tizenkettedik Felismerés – A döntés órája (megtekintve: 23138 alkalommal)

Antonio Carluccio, Gennaro Contaldo: A két falánk olasz (megtekintve: 22966 alkalommal)

Száraz Miklós György: Mesés Magyarország (megtekintve: 22489 alkalommal)

Guido Knopp: A Harmadik Birodalom titkai (megtekintve: 22422 alkalommal)

Kurt Tepperwein: A boldogság törvényei (megtekintve: 22283 alkalommal)

Christopher Catling: Firenze és Toscana (megtekintve: 21747 alkalommal)

Úton-útfélen: Németország (megtekintve: 21258 alkalommal)

Ausztria (megtekintve: 21195 alkalommal)

Keith Richards – James Fox: Élet (megtekintve: 21181 alkalommal)

Zamatos barokk (megtekintve: 21166 alkalommal)

Phil Capone: Négyujjas pengetési technikák gitáron (CD melléklettel) (megtekintve: 21145 alkalommal)

Annabel Karmel: BABAéTREND (megtekintve: 20860 alkalommal)

Esterházy-kiállítás: kirobbanó siker (megtekintve: 20734 alkalommal)

Nagy kérdések sorozat (megtekintve: 20675 alkalommal)


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!