Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Idén ismét díjazzák a legszuperebb márkákat (Esemény-tár)
Superbrands 2007: fókuszban a fogyasztók
Szerző: Papirusz
2007. augusztus 16. 12:19
Idén ismét díjazzák a legszuperebb márkákat

Az idei évben különleges előkészületekkel veszi kezdetét a Magyarországon is immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Superbrands márkaminősítő program, amely eredetileg Nagy-Britanniából indult, azonban mára a világ több mint 55 országában működik mindenhol azonos módon szabályozott keretek között.

A magyarországi szupermárkák kiválasztásának alapját a Magyar Szabadalmi Hivatal évről-évre bővülő „PIPACS" adatbázisa adja, amelyben közel 50.000 védjegybejegyzés található. A marketing szakma, a média és a tudományos élet vezető képviselőiből álló szakértői bizottság ennek az adatbázisnak a szűkített, tisztított és frissített változatából választja ki a 2007-es év magyarországi Superbrandjeit.

A kiválasztást és értékelést végző független és önkéntes Superbrands Szakértői Bizottság a kommunikációs szakma elitjét reprezentálja. Az elmúlt két évhez hasonlóan ezúttal is 15 taggal működő grémiumban helyet kapott egyebek mellett a Magyar Reklámszövetség, a Magyar Közterületi Reklámszövetség, a Lobbi Szövetség és a Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének elnöke, valamint a Sláger Rádió és a VIVA TV vezérigazgatója, továbbá reklám- és pr ügynökségek vezetői képviselik a szakmát.

Évről évre egyre jobban érzékelhető a Suberbrands széles hazai ismertsége és elismertsége, amelyről az egyes szupermárkák saját kommunikációs kampányai is látványosan árulkodnak. A program egyik legfőbb, és az idei évben minden korábbinál fontosabbnak tekintett célja, hogy a széles közönséget is megismertesse a legkiválóbb márkákkal illetve a márkatudatos fogyasztói döntések jelentőségével. A szervezők ezért 2007 őszén nagyszabású kampányt indítanak a magyarországi szupermárkák népszerűsítésére. A programot bemutató PR tevékenység mellett közterületi eszközökön, a nyomtatott és az online sajtóban, televízióban és rádióban is megjelennek a magyarországi Superbrands márkabemutató hirdetései.

A Superbrands idén első ízben átfogó fogyasztói kutatás elvégzésére kérte fel a GFK Piackutató Intézetet annak érdekében, hogy egyrészről a szakma minden eddiginél pontosabb képet kaphasson a magyarországi fogyasztók márkatudatosságáról, illetve azzal a céllal, hogy a márkatulajdonosok megismerhessék a fogyasztóknak a márkákra vonatkozó véleményét. A szervezők a Superbrands 2007 kommunikációs feladatainak elvégzésével az EDGE Communications ügynökséget bízták meg.

A hagyományokhoz híven ebben az évben is megjelenik a látványosan szerkesztett, szakmai referenciának tekintett Superbrands kiadvány, amely aktuális áttekintést ad Magyarország vezető márkáiról. A korábbi évektől eltérően azonban idén a széles fogyasztói körhöz juttatják el a Superbrands kiadványt, megismertetve ezáltal a közönséget az adott márkák történetével és sikerének titkaival. Szintén idei újdonság, hogy a szervezők hamarosan diákoknak szóló tanulmányi pályázatot is indítanak márkaépítési témákban.

 
 
Jelenleg 4 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!