Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu




Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Tim Jepson: Szicília (Könyvajánló)
Szerző: Papirusz
2013. szeptember 11. 21:37
Tim Jepson: Szicília

A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nem csak a díszleteket bámulják meg - a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasóval a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.

 

Az utazás megtervezése: rövid az idő, tenger sok a látnivaló - hogyan állíthatjuk össze a legokosabban szicíliai utazásunk menetrendjét?

Kalandra fel! A Stromboli csúcsának meghódítása, helyi főzőtanfolyamok, ókori görög templomok, szicíliai ínyencségek (cannoli és fagylalt) és úszás a meleg vizes vulkanikus medencékben - megannyi különleges, kihagyhatatlan élmény.

Bennfentes tipp: csak a beavatottak számára ismerős helyek, fontos tudnivalók - a National Geographic fotósainak, újságíróinak, szakértőinek kincset érő tanácsai.

Séták, autós kirándulások: a sziget fővárosának számító Palermo északi negyede, a zordon csipkézetű, olajfákkal borított Iblai-hegység és körutazás vonattal az Etna lábánál - részletes leírással, térképpel.

Kirándulások: a tonhal halászatáról nevezetes Favignana szigete, Macalube mini tűzhányói és a ragusai sajtgazdaságok - háborítatlan zugok, rejtelmes szicíliai tájak.

Ne hagyjuk ki! Különösképpen ajánlott helyek és programok.

Fényképek, illusztrációk és térképek: gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.

A Könyvjelző magazin 2013. szeptemberi számában megjelent cikk: Szicília pompás utószezon

Geographia Kiadó 2013.
135x215 mm, 192 oldal, ára: 3.500,-Ft
 

 
 
Jelenleg 4 olvasó böngészik a Papiruszon

Ingyen hirdetés | Fesztivál, rendezvény
Weboldal készítés