Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
EVENT EXPO Hungary 2009 Rendezvénytechnikai Szakkiállítás (Esemény-tár)
2009. február 20-21., Papp László Budapest Sportaréna
Szerző: Papirusz
2008. november 29. 17:02
EVENT EXPO Hungary 2009 Rendezvénytechnikai Szakkiállítás 2009. február 20-21-én már a második EVENT EXPO Hungary Rendezvénytechnikai Szakkiállítás nyitja meg kapuit a Papp László Budapest Sportarénában. 

Az elsőt 2008-ban rendezték meg a szervezők, kísérleti jelleggel. Ez volt az első olyan tematikájú EXPO Magyarországon, melynek megcélzott kiállítói a rendezvénytechnikai szolgáltatók és kivitelezők teljes köre, vendégei pedig a rendezvényszervezők és egyéb megrendelők, ügynökségek voltak. Az első alkalommal 86 cég állította ki kínálatának színe-javát, és közel kétezer fő regisztrálta adatait a látogatói adatbázisba, rendezvényszervező-, reklám- és kommunikációs ügynökségektől, kiállítás- és esküvőszervezőktől, önkormányzatoktól, és különféle állami intézményektől, multinacionális termelő és szolgáltató vállalatoktól, idegenforgalmi- és turisztikai szervezetektől, illetve a rendezvények világában tevékenykedő közreműködők, előadók, művészek köréből.

A 2009-es, második EVENT EXPO Hungary továbblépés lesz az előzőhöz képest:

Az Event Expo hosszú távú küldetésének azt tekintjük, hogy erősítse a régióba tartozó országok cégeinek kapcsolatrendszerét, segítse egymás megismerését, új információt nyújtson a piacról, és stabil kelet - közép európai eseménnyé nője ki magát.

  • Ezért a szervezők nyitottak a környező országok piacaival való együttműködés irányába. Több kiállító érkezik a szomszédos országokból és folyik a szakmai közönség toborzása is e piacokról.
  • A kiállítás nemzetközi jellegét emellett nyugat-európai kiállítók bevonásával is erősítik, innovatív és a kelet-európai piacról hiányzó, ám igénybe vehető szolgáltatások felvonultatásával.
  • A szakmai látogatók körének bővítése érdekében a szervezők jelentősen növelik a kiállítás kommunikációjának forrásait és bővítik a látogatók számára vonzó, programszerű események kínálatát.
  • A program részeként a szervezők tovább erősítik a hatóságok és a piaci szereplők közötti kommunikációt, kiemelten foglalkozva az EU-s és a nemzeti hatósági előírásokkal, eljárásokkal és a szakmai szervezetek szerepeltetésével.

A kiállítás tematikája továbbra is hiánypótló: a bel- és kültéri rendezvények teljes körű háttér-, eszköz-, és ötlettárát tervezzük felvonultatni azok számára, akik rendezvényeket rendelnek, szerveznek, valósítanak meg.

További információk a www.eventexpo.hu honlapon találhatók.

 
 
Jelenleg 4 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!