Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Ház a tónál (Képhatás)
Szerző: Papirusz
2006. augusztus 21. 13:59
Ház a tónál

A ház a tónál című amerikai romantikus filmet augusztus 10-én mutatták be a mozikban, amelyben Sandra Bullock és Keanu Reeves egy szerelmes párt alkot, akik viszont nem találhatnak egymásra az időkülönbségek miatt.

Dr. Kate Forster (Sandra Bullock) elhagyja illinoisi lakhelyét, és egy chicagói kórházban vállal állást. Nehéz megválnia a kivételesen gyönyörű háztól. Ez az a hely, ahol igazán önmagának érezte magát.

Kate a városba indulva egy üzenetet hagy a postaládában a ház következő bérlőjének, melyben arra kéri őt, hogy a még ide érkező leveleit továbbítsa neki. Tudatja vele, hogy azok a megmagyarázhatatlan eredetű festett tappancs nyomok a bejáratnál már akkor is ott voltak, amikor ő ide költözött.

De mikor a következő bérlő (Keanu Reeves), egy közeli épületfejlesztésen dolgozó építész megérkezik, teljesen más kép fogadja. A tavi ház hanyagoltan, porosan, koszosan és gazzal sűrűn benőve tárul elé. A tappancs nyomoknak se híre, se hamva. Alex számára a háznak különösen nagy fontossága van. Egy boldogabb időben a mára már idegenné vált apja (Christopher Plummer), egy elismert építész tervezte, akinek szakmai sikere felborította a családi életét. Alex megbékélést talál itt, és elhatározza, hogy rendbe hozza a házat, és visszaadja annak eredeti szépségét.

Nem veszi figyelembe Kate értelmetlen üzenetét, míg pár nap múlva az eső verte rakodóállványt festegetve egy kóborló kutyát nem lát, ahogy végigfut a friss festéken, majd a bejárati ajtó felé iramodva pont ott hagy tappancs nyomokat, ahol Kate üzenetében leírva állt.
Alex megrökönyödve előveszi Kate titokzatos levelét és válaszol rá. Azt írja, hogy a háznak előtte nem volt bérlője és egyébként is, hogyan tudhatott Kate a tappancs nyomokról? Kate, aki csak néhány hete hagyta el a házat, úgy gondolja, hogy Alex valamilyen tréfát űz vele, és visszalő egy poénnal.

Kate és Alex folytatja a levelezést a tavi ház postaládáján keresztül és rájönnek, hogy hihetetlenül, lehetetlenül ugyan, de kétévnyi távolságban élnek egymástól, ráadásul mindketten életük olyan szakaszában vannak, amikor régi csalódásokkal küzdenek, de már új kezdet előtt állnak. A következő hetekben egyre nyíltabbak lesznek egymás felé - megosztják titkaikat, kétségeiket, álmaikat és végül szerelembe esnek.
Végül, hogy áthidalják az őket megosztó távolságot, hogy megoldják a különös kapcsolat mögötti rejtélyt, elhatározzák, hogy találkoznak. De fennáll a veszély, hogy éppen ezért örökre elveszíthetik egymást.

 
 
Jelenleg 7 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!