Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu




Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Robin McKie: Emberré válás (Könyvajánló)
Szerző: Papirusz
2007. május 13. 22:48
Robin McKie: Emberré válás

Miért jöttek le õseink a fáról, és emelkedtek két lábra? Milyenek lehettek ezek a korai emberfélék? Vajon tudtak beszélni? Vadásztak, vagy többnyire prédák voltak? Kötetünk az emberszabású majmok emberré válásának ötmillió éves históriáját meséli el.
E lebilincselõen érdekes történetet fosszilis leletek, kõkorszaki barlangfestmények, õsi kõeszközök és elõdeink örökítõanyagának darabkái mesélik el nekünk.
Robin McKie, a The Observer címû lap tudományos szerkesztõje rendkívül olvasmányosan, közérthetõen tárja elénk, hogy e felfedezéseknek köszönhetõen miként nyertünk bepillantást elõdeink életébe.

Olyan tudományos detektívtörténetet tart a kezében az olvasó, amelybõl kiderül, hogyan vált egyetlen fõemlõs faj, a Homo sapiens a világ urává. Az emberelõdök és élõhelyük rekonstrukciója mellett a kövületekrõl és felfedezõikrõl készült fényképek, illetve a legfontosabb lelõhelyeket ábrázoló térképek teszik még élvezetesebbé a könyvet, amely az Ape man (Emberré válás) címû televíziós sorozat kísérõ köteteként látott napvilágot.

230x280 mm, 216 oldal, ára: 4.999,- Ft

www.alexandra.hu

 
 
Jelenleg 4 olvasó böngészik a Papiruszon

Ingyen hirdetés | Fesztivál, rendezvény
Weboldal készítés