Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu




Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Daniel Friebe, Pete Goding: Hegynek fel (Könyvajánló)
Európa legkiválóbb kerékpáros kaptatói
Szerző: Papirusz
2013. február 18. 15:23
Daniel Friebe, Pete Goding: Hegynek fel
A Hegynek fel naprakész, átfogó és stílusos tiszteletadás a kerékpározás szent helyeinek számító dombok és hegyek előtt. A könyv lapjain Európa 50 legendás emelkedője sorakozik - a sportolói hősiesség és a természet csodáinak zarándokhelyei, amelyek felkereséséről a kerékpáros sportolók és a rajongók egyaránt álmodoznak.

Az egyes útvonalakat látványos fényképekkel, térképekkel, részletes profil-grafikonokkal és hasznos gyakorlati tanácsokkal bemutató oldalakon Daniel Friebe lebilincselő írásából megtudhatjuk azt is, hogy a kaptatók miért szerepelhetnek ezen a különleges listán. Emellett megismerkedhetünk a csodálatos helyszínekkel, a kerékpározás nagy alakjainak hősi cselekedeteivel, és sokat megtudhatnunk a csúcsra éréshez szükséges erőfeszítésről, illetve a siker felett érzett örömről is.

A kerékpársport pillanatainak megörökítésére szakosodott fényképész, Pete Goding külön e célból készült több mint 250 fotójának köszönhetően az érdeklődő egyedülálló és valóban megkapó útikalauzt tart a kezében Európa legnagyobb hegységeinek nagyszerű kaptatóiról.

www.alexandra.hu

 
 
Jelenleg 3 olvasó böngészik a Papiruszon

Ingyen hirdetés | Fesztivál, rendezvény
Weboldal készítés