Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu




Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
A 3 test?r cím? musical CD (Zene-bona)
Szerző: Papirusz
2007. november 13. 16:31
A 3 test?r cím? musical CD

A történetet - mely valójában négy testõrrõl szól - számos film és színdarab megörökítette már, a közönség állandó és kitartó érdeklõdése és rajongása kíséretében. Hiába, ez egy megunhatatlan, klasszikus darab.
Mostantól musical formában is élvezhetõ a nagyérdemû által folyamatosan imádott mû, hiszen számos magyar híresség szereplésével elkészítették D'Artagnanék történetének modern feldolgozását.

A darab, amelyben Détár Enikõ és Keresztes Ildikó is dalra fakad, olyan kiváló énekeseket és sztárokat vonultat fel, mint Szomor György, Varga Miklós, Tokaji Csaba, Kálloy Molnár Péter, Magyar Bálint, Benkõ Nóra, Berkes Gabriella, Pápai Erika és a megasztáros Plum Orsi, de ne feledkezzünk meg Rékasi Károlyról, Laklóth Aladárról, Füredi Nikirõl, Nyáry Szilvirõl, Borbás Erikáról, Kautzky Armandról, Rátóti Zoltánról, Lux Ádámról és a többiekrõl sem.
Ilyen parádés szereposztással vétek lenne kihagyni az elõadást, de akinek mégsem sikerülne élõben megtekinteni ezt a parádés musicalt, most megvásárolhatja CD-n, hogy otthon és a kocsiban is mindig ez szóljon!
És ne feledjük a legfõbb mondanivalót: egy mindenkiért, mindenki egyért!

A CD ára: 2.290,- Ft

www.alexandra.hu

 
 
Jelenleg 2 olvasó böngészik a Papiruszon

Ingyen hirdetés | Fesztivál, rendezvény
Weboldal készítés