Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Mojszejev a kézműves forgatagban (Archívum)
Elkezdődött a IV. Győri Karácsonyi Fesztivál
Szerző: Sulyok Máté
2002. december 4. 14:39


A Megyeháza előtti téren, a Baross úton, valamint a Széchenyi téren felállított fapavilonok közötti vásári forgatagból, az ajándékokért folyó küzdelmekben elfáradt, kikapcsolódni vágyók a helyszínen felállított színpadon, de fedett téren is válogathatnak kulturális programok közül.

Az óriásbábus menet felvonulásával indult programok közül gyerekeknek ajánlhatjuk a Gabajda Bábszínház Mikulásváró műsorát december 6-án pénteken 15 órakor a Széchenyi téri pódiumon. Hangulatos szombat estének ígérkezik 7-e, Rákász Gergely orgonakoncertjével a Kossuth utcai Református Nagytemplomban. A bécsi Resonanz Trió (Haffner Eszter – hegedű, brácsa; Theodor Burkali – klarinét, basszetkürt; Nadja Wacheva-Höbarth – zongora) hangversenyét 12-én csütörtökön 19 órakor a Széchenyi Egyetem Zeneművészeti Intézetének Hangversenytermében élvezhetik a klasszikus zene rajongói. Operett gálát adnak elő a Győri Nemzeti Színház nem babonás művészei 13-án pénteken 15 órakor a Széchenyi téri pódiumon.

A Diótörő Mesebalettet két napon, két helyszínen, összesen négy előadásban játsszák: a Balázs Béla Művelődési Központban 18-án délután négykor és hatkor, a Győri Nemzeti Színház Kisfaludy Termében pedig másnap, csütörtökön ötkor és hétkor. A volt Rába moziban ezúttal Sebestyén Márta és a Muzsikás Együttes karácsonyi koncertje lesz táncosokkal és meglepetéssel 20-án pénteken 19 órától a Richter teremben. Musical egyveleget nyújtanak a Győri Nemzeti Színház művészei 21-én szombaton 15 órakor, szintén a Széchenyi téri pódiumon. A világhírű Mojszejev együttes másfél órás orosz balettshow-val, a Karácsonyesti álmok című produkcióval szerepel a győri Egyetemi Csarnokban december 22-én, vasárnap 18 órától.

A vásár- és fesztivállátogatókat – egyebek között – meleg teával és forralt borral várják a vendéglátók. A színes bögréket emlékül haza is vihetik a vásár látogatói.

Honlap: http://www.gyorivasar.hu

 
 
Jelenleg 7 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!