Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Friss régiek és újdonságok (Archívum)
Sok szép kiadvánnyal kedveskedik a gyerekeknek a Móra Ferenc könyvkiadó
Szerző: Eszéki Erzsébet
2002. november 19. 15:17

A Móra könyvbemutatóján többek között jelen volt Janikovszky Éva, aki meglepetésnek szánt művéből, a Ráadásból olvasott fel – egyébként a népszerű írónőnek másik könyve is napvilágot lát Már óvodás vagyok címmel. A már megszokott hangulatú, újra és újra kellemes perceket nyújtó Janikovszky könyvben most sem fog az olvasó csalódni.

Két kortárs író is képviselte megjelenő alkotását, Kiss Ottó és Ördögh Ottó. Tisztelet Ezópusnak címmel, 99 állati mesével felhőtlen szórakozást és vidámságot nyújthat Ördögh Ottó műve, legalábbis azoknak, akik kedvelik a nem bántó, de annál inkább viccesebb cinizmust. Kiss Ottó Csillagszedő Márió című verses kötete meglepetéssel szolgál majd azok számára, akik gyerekeknek szánt alkotásként kezdenek neki az olvasásához. A versekből egy mai, mély érzésű kislány élete nehézségeiről, gyermeki lelkületéről és naiv világáról rajzolódik ki megindító és kedves történet.

Újdonságoknak számítanak a tizenéveseknek szánt Móra X könyvek, egyebek között Sohonyai Edit:  Le a csajokkal című, lebilincselő regénye. Két új kötet is megjelenik az Ők&Ők sorozatban, az egyik Unni Drougge svéd írónő: Kell a férfi?, valamint Ildikó von Kürthy magyar származású német írónő: Szívzökkentő című műve.

Külföldi sorozatokból újra megjelenik sok gyerek kedvence: A vakond nadrágja és Babar a télapó. A Brit Könyvkereskedők Nagydíjával jutalmazott Vámpír könyvek legújabb darabját is megtalálhatjuk a vásáron, Darren Shan: A halál próbái címmel. A zsiráf könyvek sorozatában Lengyel Balázs: Kicsi Elik vadász lesz, Az én könyvtáram sorozatban Zalán Tibor: HI-SZEN és A guruló madár, Móra Ferenc: Csilicsali csalavári csalavér kötetei jelennek meg. Érdekességként Komjáthy István: Mátyás-mondák könyve című szórakoztató, régi gyűjtés eredményeként létrejött folklór hangulatú mesekönyvet ajánlják.

Végül, de nem utolsó sorban a Móra Aranykönyvek sorozatban ismét napvilágot látott egy régi gyöngyszem, a kiadó Szalma Edit színes rajzaival jelentette meg Fekete István: Vuk című klasszikus regényét.

http://www.morakiado.hu

 

 
 
Jelenleg 5 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!