Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Az elnök emberei jóbarátok... (Archívum)
Két sorozat tarolt az idei Emmy díjkiosztón
Szerző: I-Web.hu
2002. szeptember 30. 12:36


Az elnök emberei egymás után harmadik alkalommal nyerte el a legjobb drámai alkotásért járó első díjat. Emiatt leginkább a HBO szomorkodott, a többség ugyanis az HBO saját gyártásában készült Sírhant művek (Six Feet Under) című sorozatát várta az első helyre. A 2002-es olimpia játékok közvetítésért kapott hét díjjal együtt a földi sugárzású csatornák idei versenyét 24 Emmy-vel az NBC nyerte, jóval megelőzve a CBS (8), a Fox (7) és az ABC (5) csatornákat. Bár a nagy díjakat az NBC szerezte meg, a darabszámokat illetően azért a HBO sem panaszkodhatott: a Sírhant művek hat, a Mindenki szereti Raymondot (Everybody Loves Raymond) pedig összesen öt díjat gyűjtött. A kábelcsatornák versenyében 24 díjjal az HBO vezet, őt az A&E (Arts & Entertainment) hat, a Discovery négy, a TNT csatorna pedig három díjjal követi.

Hiába arat azonban Az elnök emberei és a Jóbarátok Amerikában, a magyar kereskedelmi tévék itthon mindkét sorozatot - pestiesen szólva – „hazavágták”. A megújult TV2 levette adásából a Jóbarátokat, az RTL Klub pedig 22 óra előtt már nem is meri műsorra tűzni Az elnök embereit. A szegény tévénéző persze csak a miérteken gondolkodik. Ha Az elnök emberei minden epizódját főműsoridőben átlagosan 17,2 millió amerikai nézte, akkor miért kell a hazai közönségnek egy Barátok közt, egy Fókusz, két Való Világ és egy C-kategóriás produkciót (e héten A végzet markában – Doomsdayer, jövő héten a Végzetes szépség - Fatal Beauty) végigszenvednie.

A TV2 programszerkesztői nem állhatatosságukról ismertek, ami persze egyet jelent azzal, hogy semmibe veszik a nézői szokásokat Egy jó féléven át hozzászoktattak bennünket (bár csúszkáló időpontokban) a Jóbarátokhoz, kimondottan jó volt, hogy a Barátok közt nyári szünetében a Jóbarátok nem tartott pihenőt, de minden csoda három napig tart. Szeptemberben már hiába kerestük, akkortól már a valóság-show lett a főműsoridő vezető programja.

Sebaj, a Warner Home Video nálunk is kiadta a Jóbarátok sorozat közönség által legjobbnak ítélt tíz epizódját videokazettán…

 
 
Jelenleg 6 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!