Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Ha én Fábry volnék,... (Archívum)
(szabadon behelyettesíthető show-óhajok)
Szerző: wasabi
2002. szeptember 30. 11:11


Ha én Fábry volnék,

- akkor lennék annyira higgadt és független alkotó, hogy bár anyacégemet a TV2 úgynevezett megújulása óta egyszerű pánikreakciók irányítják, e rémület szorításának nem engednék.
- tűpontosan látnám ugyan, hogy szívemnek kedves kereskedelmi csatornámon egy totális identifikációs zavar uralkodik el, ám mégsem hagynám, hogy műsoromat és önmagamat is e koordináta-rendszer szerint mérjék be.
- szerkesztőimet és anyaggyűjtő kisiparosaimat megkérném, hogy legyenek kedvesek valóban érdekes, ritkábban látott és kedves, beszélgetni képes partnereket felkutatni számomra.
- szerkesztőimet és anyaggyűjtő kisiparosaimat megkérném továbbá arra is, hogy amikor vendégeim úgymond vicces, humoros és szórakoztató történeteit gyűjtik színes csokorba, próbáljanak meg az övön aluli sugallatoknál némileg emelkedettebb motivációjú életmorzsákat összecsipegetni.
- meggondolnám, hogy az ország legnépszerűbbnek titulált tévébemondójával feltétlenül az illető hölgy belgyógyászati műtétje előtt és után jelentkező vastagbél-problémákról váltanék-e szót elsőként és hosszasan - főként látva annak egyre növekvő kínjait.
- átgondolnám, hogy - nyilván egy felsőbb stratégia jegyében - szerencsés-e a konkurrenstől frissen kiebrudalt, legnépszerűbb zenészt rögvest műsoromba invitálni, majd azon melegében az ő származásának kérdését megnyugtatóan tisztázni, utána a közönségnek, neki és a mögötte álló romazenekarnak egy sértően buta romaviccet előadni.
- kétszer is megfontolnám, hogy érdemes-e külföldről hazarángatni egy nagyon idős színésznőt, s vele minden érdekesnek ígérkező történetét félbehagyatva kínosan lassú  és akadozó beszélgetést folytatni az ostoba díszletek között.
- eszembe ötlene a nálamnál okosabbak és bölcsebbek gyakori tanácsa: ha százból kilencvenen egy irányba futnak, te inkább a maradék kilenccel tarts az ellenkező irányba!
- önvizsgálatom végén mélyen és hosszasan a tükörbe néznék.

 
 
Jelenleg 2 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!