Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Meglepetések évadja (Archívum)
Különlegességek a Budapesti Operettszínházban
Szerző: Eszéki Erzsébet
2002. szeptember 26. 11:12

Az első premier Szirmai Albert Mágnás Miskája lesz, amelyet Verebes István rendez, és amelynek főszereplőjeként Oszvald Marikát és Bajor Imrét láthatjuk. Az operettet egy musical bemutató követi: Bernstein remekművét, a West Side Storyt Bagó Bertalan rendezi. A főszerepekben a társulat fiatal művészei láthatók, többek között Bereczki Zoltán, Kékkovács Mara, Szabó P. Szilveszter és Siménfalvy Ágota.
Igazi különlegességnek számít Cole Porter musicalje, a Kánkán, amelyet Budapesten még soha nem játszottak, illetve Kander-Ebb népszerű darabja, a Cabaret, amelyet - eltérően minden eddigi hazai változattól -, nem nagyszínpadon, hanem a Raktárszínházban adnak elő. Az előbbi produkciót Böhm György, az utóbbit Alföldi Róbert álmodja színpadra. 
Két közkedvelt operett - nevezetesen Lehár Ferenc A mosoly országa, valamint Kálmán Imre A csárdáskirálynő című darabja -, nem hiányozhat a Budapesti Operettszínház repertoárjáról. Mindkét zenés produkció felújítása szerepel az idei bemutatók között.
Az évad „nagy dobásá”-nak a 2003-as Budapesti Tavaszi Fesztivál díszbemutatójaként jegyzett Mozart! ígérkezik. A rockopera szerzője a magyar származású, ám külföldön alkotó, Grammy-díjas Sylvester Lévay, akinek a nevéhez olyan nagy sikerek fűződnek, mint az Elizabeth című musical és a világhírű film, a Flashdance zenéje.
Még egy különlegesség: Lehoczky Zsuzsa negyvenedik, Oszvald Marika pedig harmincadik évadját tölti az Operettszínházban.
 
 
Jelenleg 4 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!