Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Születésnapi ismertető (Archívum)
Ötéves a KönyvHét
Szerző: I-Web.hu
2002. szeptember 19. 10:57
1997. szeptember 11-én jelent meg a KönyvHét első száma (ekkor még Könyv Kiadó Kereskedő címmel), mit sem sejtve arról, hogy mi minden fog még e naphoz kapcsolódni.
 A KönyvHét immáron öt éve törekszik arra, hogy a magyarországi könyvújdonságokat és a megjelenő könyvek, folyóiratok mentén szerveződő kulturális életet figyelemmel kísérje. Fiatal írókról tudósít és nyomon követi a már ismertebb szerzők munkásságát is. Készültek interjúk – a teljesség igénye nélkül sorolva csak a neveket – Grecsó Krisztiánnal, Kepes Andrásal, Varró Dániellel, Váncsa Istvánnal, Vámos Miklóssal, Závada Pállal. A legutóbbi számban Moldova György és Kaján Tibor szerepel beszélgetőtársként. A rendszeres publicisztikai rovatok közük kiemelném Nyerges András és Kertész Ákos írásait. A Könyvajánlóban olyan művekre is ráirányítják figyelmünket, melyek fölött a könyvesboltokban a bőség zavarától elfogódottan tekingetve, egyik lábunkról a másikra állva, vagy éppen szemünkkel a címeket habzsolva talán elsiklana a tekintetünk. Gyakran méltánytalanul, mert a megfoghatatlan címek mögött csemegék rejtőzhetnek! Ám nemcsak az ínyencek laknak jól: Stanislaw Lemről, Stephen Kingről éppúgy szó esik, mint Harry Potterről.
Ez a folyóirat tehát nem csak a könyvszakmának szól, hanem minden, a könyv, a kultúra iránt érdeklődő olvasónak. Aki magára ismert, feltétlenül lapozza fel a KönyvHetet! A folyóirat most már interneten is elérhető a www. konyv7.hu címen! A honlapot folyamatosan fejlesztik, bővítik; még vannak hiányosságok, de az eddigi cikkek, interjúk téma szerint csoportosítva megtalálhatók. Érdemes szemezgetni…      
 
 
Jelenleg 5 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!