Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu




Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
A történelem 1000 esztendeje - Politika, hadviselés, kultúra (Könyvajánló)
Szerző: Papirusz
2008. november 19. 09:30
A történelem 1000 esztendeje - Politika, hadviselés, kultúra

Az emberiség már a régi korok óta késztetést érez, hogy feljegyezze a múlt eseményeit. Az idők során számtalan dokumentum maradt ránk, amelyek segítségével megismerhetjük a civilizáció történetét. A történészek igyekszenek tágítani olvasóik világlátását, horizontját azzal, hogy feltárják és rendszerezik a történeti fejlődés különböző jelentős tendenciáit.

A kötet az emberiség egy évezredéről összegyűjtött hatalmas történeti tudás kivonatát adja az olvasó kezébe. Nem csupán a történeti-politikai eseményeket veszi sorra, hanem megemlékezik a kulturális, szellemi, gazdasági és szociális téren jelentős történelmi eseményekről és alakokról is. Így kaphatunk igazán életteli, átfogó képet az elmúlt évezred történetéről.

A gazdagon illusztrált kötet megismertet a világtörténelem mérföldköveivel, és korabeli történeti forrásokat idézve visz közel az elmúlt idők embereihez és eseményeihez. Jól áttekinthető kronológiai jegyzetekkel kísérve segít átlátni a magyar, az európai és a világtörténelem párhuzamosan zajló eseményeit.

www.alexandra.hu

 
 
Jelenleg 3 olvasó böngészik a Papiruszon

Ingyen hirdetés | Fesztivál, rendezvény
Weboldal készítés