Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
A rendezvényvilág mozgolódik (Esemény-tár)
Event Expo 2008 Hungary, 2008. május 6-7-8.
Szerző: Event Expo
2008. április 10. 16:23
A rendezvényvilág mozgolódik

A rendezvényeken rendszeresen megforduló érdeklődők a megmondhatói, milyen sokat változott az elmúlt években az a kép, ami a látogatókat ilyen alkalmakkor fogadja. Azok a kreatív megoldások, amelyek egy évtizeddel ezelőtt inkább csak jelképesen jelenhettek meg egy-egy helyszínen, imitálva azt a gondolatot, amelyet a rendező a vendégeinek mutatni szeretett volna, ma már sokkal inkább megvalósíthatók. Az építészet, a technikai eszközpark, a vizuál technika és a mögöttük felhalmozott gondolkodás fejlődése olyan megoldásokat tesz lehetővé, melyekről nem sokkal korábban - legalábbis Magyarországon - álmodni sem lehetett.

Kialakult az a helyzet, hogy a rendezvényszervezésben ma a lehetőségek a gyakorlat előtt járnak.

Ezért is vált időszerűvé, hogy a rendezvények számára technikai lehetőségeket és szolgáltatásokat biztosító cégek ónálló, tematikus kiállításon összegezzék, és bemutassák korunk lehetőségeit. Így indul útjára az Event EXPO Hungary Rendezvénytechnikai Kiállítás, melynek idei első jelentkezése május 6-7-8.-án lesz a budapesti Hajógyári Szigeten.

A bel-, és kültéri rendezvények összeállításához fellelhető minden létező kellék, technikai eszköz, látvány-, és programelem egyszerre és együtt látható a kiállítás területén - s ez hiánypótló kezdeményezés, ilyen Magyarországon még nem volt.

A program széles tematikájában egyesíti a rendezvények szakma hátterének bemutatását:

Megtalálhatók azok a cégek, melyek bel-, és kültéren bármilyen funkcionálisan szükséges installációt, építményt, eszközt felépítenek, felállítanak. Képviseltetik magukat a látványfelelősük, azaz a fény és showtechnika, a kivetítés és más, újszerű vizuális média képviselői. A rendezvények működéséhez szükséges különféle technikai elemek széles választékával találkozhatnak ez érdeklődők. Nyomon követhetik a színpad-, és hangtechnika fejlődését. Más kiállítók bemutatják az információ technológia fejlődésének rendezvényeken viszontlátható eredményeit. Külön figyelmet szentel a kiállítás a vendégek biztonságával foglalkozó területek fejlődésének.  A kiállítás látványos szereplői lesznek az „öltöztetők" - azok a nyomdatechnikai, display és vizuális elemgyártó, dekoratőr, berendezés-, és dísznövénykölcsönző cégek, akik meghatározók az egyes megjelenések hangulata és arculata szempontjából

A kiállítók fő törekvése, hogy már az idei, első kiállítás is kövesse a legújabb trendeket a rendezvények megvalósításának fejlődésében. A kiállításra szövetkezett rendezők - a Tranz-Org Rendezvénytechnika Kft, a Sziget Kulturális Szervezőiroda és a Sziget the Line Kommunikációs Ügynökség - ugyanakkor hagyományt szeretnének elindítani: ambícióik szerint az Event Expo Hungary lesz a rendezvényszakma fejlődésének évről évre visszatérő bemutatója.

A kiállítás bővebb információi a www.eventexpo.hu oldalon érhetők el.

 
 
Jelenleg 5 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!