Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu




Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Roberta Gellis: Lucrezia Borgia és a mérgek anyja (Könyvajánló)
Szerző: Papirusz
2006. december 12. 16:51
Roberta Gellis: Lucrezia Borgia és a mérgek anyja

A reneszánsz olasz udvarok szerelemmel és cselszövéssel, sötét intrikákkal, történelmi jelentôségû eseményekkel és figurákkal teli élete egy igazi szakértô szórakoztató elbeszélésében.
„Megmérgezted" - hasított bele Lucrezia Borgia fogadószobájának csendjébe a borzalmas vád. A vádló nem más, mint újdonsült férje, Alfonso, a ferrarai herceg fia, az áldozat pedig Lucrezia egyik udvarhölgye, Alfonso állítólagos szeretôje.

A pápa fattya, Lucrezia rémülten látja megismétlôdni a Rómában történteket, ahonnan - épp a gyilkosságok és rosszindulatú pletykák miatt - örömmel költözött Ferrarába.
Azért, hogy elkerülje a háta mögötti sugdolózást és a nyílt vádaskodást, Lucreziának egyetlen választása marad: magának kell megtalálnia az igazi elkövetôt. Márpedig az idô szorít, a gyilkos pedig újra lecsap.

Roberta Gellis regényében életre kelnek a 16. századi olasz udvar összeesküvésekkel, árulásokkal, hazugságokkal alaposan átitatott mindennapjai, miközben felgöngyölôdik egy izgalmas, fordulatokban gazdag nyomozás fonala.

keménytáblás védôborítóval * 360 oldal * 2870 Ft

www.tericum.hu

 
 
Jelenleg 2 olvasó böngészik a Papiruszon

Ingyen hirdetés | Fesztivál, rendezvény
Weboldal készítés