Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu




Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Lawrence Block: A betör? akit szekrénybe zártak (Könyvajánló)
Szerző: Papirusz
2006. március 14. 09:51

Bernie Rhodenbarr, a profi besurranó tolvaj ismét bajba kerül. Munkája elvégzése közben egy szerkényben keres menedéket, és amikor végül sikerül kiszabadulnia, egy holttestet talál a lakásban.

Mi baj lehet abból, ha az ember elmegy fogorvoshoz? Bernie Rhodenbarr szerint semmi. Aztán amikor a fogorvosi székben ül, pár apróságra derül fény. Egy: a fogszuvasodás ?t sem kerülte el. Kett?: a fogorvosa egy ronda váláson van túl. Három: a fogorvos tudja, hogy Bernie betör?. És ha az ember egy fogorvosi székben ül, nincs abban a helyzetben, hogy nemet mondjon.

A feladat egyszer?: Bernie-nek be kell törnie az exfeleséghez, ki kell pakolnia a lakást, majd nyomtalanul el kell t?nnie. Eleinte minden jól megy, de az exfeleség váratlanul betoppan, így Bernie a szekrényben keres menedéket. Amikor végre kiszabadul, még több apróságra derül fény. Egy: az exfeleséget valaki leszúrta. Kett?: a szajrét tartalmazó táskát a gyilkos magával vitte. Három: ha nem vigyáz, megint egy gyilkosság gyanúsítottja lesz. Bernie nyomozni kezd, sarkában ott vannak a zsaruk, akad egy csinos segít?je, és minden jól haladna, ha Bernie tisztában lett volna az olívaolaj különös hatásával.

www.agavekonyvek.hu

 
 
Jelenleg 5 olvasó böngészik a Papiruszon

Ingyen hirdetés | Fesztivál, rendezvény
Weboldal készítés