Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Május a Millenárison (Esemény-tár)
Képek a Trafikból
Szerző: PVÁ
2003. május 5. 22:43

Egész hónapban temérdek móka várja a gyerekeket. Már az első májusi hétvégén pezsgő élet fogadta a kicsiket és szüleiket: a Vaskakas és a Berbencés társulat három bábszínházi előadása volt látható, és egész napos játszóház és vásár is várta az érdeklődőket. Gólyalábasok, májusfaköszöntő muzsika és tánc, míg a felnőttek számára olasz és finn fúvószenekarok teremtették meg a majális-hangulatot. 

Moll Flanders
(Fogadó-Padlás, május 2.)

Minden héten két-három alkalommal fölbukkannak a Millenáris Park programfüzetében kézműves műhelyek és zenés játszóházak. Egy ritkán látható bábelőadás: 20-án, kedden, a Kolozsvári Pukk Bábszínház mesejátéka látható.  Május 18-án a művészeti iskolák mutatkoznak be. A 23-24-25-i, felolvasásokkal, könyvbemutatókkal és zenei programokkal egybekötött Gyermekkönyvnapok sorozata pedig kicsik-nagyok számára is élményt nyújthat.

Néhány kiváló színházi előadás és két bemutató várja a közönséget. A BulibameNŐKet, Gesine Danckwart a női létet furfangosan boncolgató darabját az 1-jei bemutató után 26-ától 28-áig minden este megnézhetik azok, akiknek nem sikerült bejutniuk a bemutatóra. A Kovács Kriszta rendezte Moll Flanders, a szépséges tolvajnő, amelynek magyarországi ősbemutatója 2-án volt, szintén több ízben megtekinthető.

A Világsztárok a Millenárison sorozat keretében ebben a hónapban is hírességekkel találkozhatunk: május 11-én a Frank London´s Klezmer Brass Allstars játszik a Boban Markovic Orkestarral, 24-én pedig John Scofield előadását lehet meghallgatni.

Képzőművészettel több helyszínen is foglalkoznak. Szeptember 10-ig látható Fajó János Síkplasztikák című tárlata a parkban. A Csiga Galériában május 5-étől 10 napig megtekinthető a budapesti Trafik galéria fiatal művészeinek gyűjteményes kiállítása. A teátrum előterében egész hónapban áll a Szécsi Magda rajzaiból és tűzzománc képeiből összeállított tárlat. Május 21-étől pedig újabb kiállítás a Csiga Galériában: Domán Melinda állítja ki festményeit.

 
 
Jelenleg 7 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!