Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
9 perc tuti (Képhatás)
Az Animatrix kísérőfilm a moziban
Szerző: Lakatos Péter
2003. április 23. 14:54

Peter Chung: Az emberi Mátrix
(The Animatrix/ Anime 7.)

Április végétől kilenc perces animációs filmmel hangolódhatunk a Nagy Mozira. Az InterCom ugyanis a Végső Állomás 2. című, kínzóan idegesítő álhorrorfilm kísérőjeként vetíti az Animatrix sorozat egyik darabját, az Osiris utolsó útját.

Az Animatrix sorozat összesen kilenc - mindössze néhány perces - filmből áll, amelyek forgatókönyvének egy részét a Mátrix-filmtrilógiát is jegyző Andy és Larry Wachowski írta, a többség azonban nagynevű anime (az animáció japán megfelelője) mesterek rendezése és története alapján készült. Az animációs filmek mind kapcsolódnak egymáshoz és az eredeti történethez is, vagy magyarázatok a mátrixban működő törvényszerűségekkel kapcsolatban, vagy mellékszálak kibontásai.

Square USA: Az Osiris utolsó útja
(The Animatrix / Anime 9.)

Az Osiris utolsó útja, a maga alig több mint kilenc percével tulajdonképpen a másfeledik része a Mátrix-trilógiának. A történetben egy életbevágóan fontos üzenetet kell eljuttatni Zionba, a lázadók központjába. Az akció sikerétől talán az újra öntudatra ébredő emberiség jövője függ, de persze a gépellenség sem ül ölbe tett mikrocsippel.

Shinichiro Watanabe: Detektív történet
(The Animatrix / Anime 8.)

Az Osiris utolsó útjának cselekményét Wachowskiék írták, a rendezést pedig Andy Jones, a Godzilla, a Titanic és a Final Fantasy animációs tervezője vállalta. Jones - a Final Fantasy nyomdokain haladva - teljesen mellőzte a hagyományos technikákat és a filmet kizárólag számítógépes animációval készítette. A karakterek, effektusok, egyedi mozgások és a megtévesztésig valósághű helyszínek tervezése és az animáció elkészítése 13 hónapig tartott.  

Yoshiaki Kawajiri: Program
(The Animatrix / Anime 3.)

Annak idején egy másik, a Star Wars trilógia bejelentésével újraéledt Csillagok Háborúja láz idején a vérbeli rajongók néha csak azért vettek jegyet egy mozifilmre, mert előtte a Star Wars előzetese is lefutott - a trailer után így a fél terem felállt és otthagyta a fő műsorszámot. A Mátrix anime esetében kilenc percnyi színvonalas különszámot kap az ember, az eredeti film sajátos hangulatával. Lehet, hogy a rajongóknak a Végső Állomás 2. lesz kísérőfilm?

www.intothematrix.com

 
 
Jelenleg 8 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!