Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Ki a virágot szereti (Esemény-tár)
Sokszínű programajánlat a Föld napján
Szerző: macsinger
2003. április 23. 12:18

A környezetszennyezés problémáját és esetleges megoldásait leginkább a Liliom utcai Trafó Kortárs Művészetek Háza Föld napja 2003 rendezvénysorozata járja körül. A Trafóban 22-én délután 14 órától látogathatók az előadások, amelyek leginkább az energiafelhasználás gazdaságosabb és környezetbarátabb formáival foglalkoznak.

Részletesen tájékozódhatunk a nap- és szélenergia technikai megoldásairól, s okulásképp megismerhetjük a múlt ökológiai katasztrófáit. A tudatosság azonban nemcsak szavak, hanem tettek kérdése is. A fogyasztói társadalommal és attitűddel foglalkozik Gulyás Emese és Szalmás Lilla (Tudatos Vásárlók Egyesülete) Vásárolj, ne fogyassz! című előadása. Külön érdekességnek ígérkezik Rohonyi Réka előadása, mely Az egyházak környezettudatos missziói címet viseli.

Az előadások mellett lesz táncelőadás (Sziráczky Mozgásművészeti Stúdió), filmvetítés (Szigetköz, megsebzett táj) és a Fauna Állatvédő Egyesület divatbemutatója, amelynek nem titkolt célja a nem-állati alapanyagú ruházat népszerűsítése. A programok részletes leírása és a kezdési időpontok megtalálhatóak a www.trafo.hu oldalon.

A Magyar Fotóművészek Szövetsége a Stefánia Galériában nyíló, a Föld tájainak szépségeit bemutató, fotókiállítással adózik a természetnek, s hívja fel a figyelmet törékenységére. A kiállítás Zsila Sándor és Vizur János barangolásai során készült képeit mutatja be, Ki a virágot szereti… címmel.
A tárlatot ma délután 17 órakor Bánffy György színművész nyitja meg, bevezetőt mond Szamody Zsolt, a Magyar Fotóművészek Szövetsége elnöke.

S végül, aki igazán tenni szeretne valamit: április 27-én a Mélymosoly Alapítvány és a Rügyecskék közös szervezésében erdőtakarításon vehetünk részt.

Részletek, pontos időpont:
www.erdotakaritas.hu

 
 
Jelenleg 4 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!