Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Hárman párban (Esemény-tár)
Tony Lakatos ismét Budapesten koncertezik
Szerző: macsinger
2003. április 15. 12:20

Tony Lakatos eddig megjelent 15 lemezén többnyire saját szerzeményeit játszotta, amivel kivívta azt az egyedülálló helyzetet, hogy ő lehetett az első magyar zenész, aki bejutott a "Gavin Report Top 10"-be, az amerikai dzsesszrádiók népszerűségi listájának élmezőnyébe. A legutóbbi években rendszeresen fellépett Magyarországon, 2002-ben azonban nem annyira koncertjeire, mint Move it című új albumára figyeltek a rajongók.

Jasper van´t Hof

Tony Lakatos szaxofonművész és Jasper van’t Hof zongoraművész tizennyolc éve dolgozik együtt. Az 1985 és 1995 közötti időszakban öt közös CD-éjük jelent meg, és 400 saját koncertet adtak a világ számos pontján. 1995 óta pedig a Pili Pili nevű formáció fogja össze őket, amelyen belül nemcsak sokféle és változatos zenei hatás érte őket, hanem a közös munka révén egy szinte utánozhatatlan harmónia is kialakult kettejük között.

Az ő összeszokott zenei kettősüket egészíti ki Szakcsi Lakatos Béla zongorista, aki a Zeneakadémia klasszikus-zongora szakán végzett, de már tizenöt éves kora óta vérbeli dzsesszmuzsikus. Tagja volt a Montreaux-i fesztivált megnyert magyar zenekarnak, éveken át Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban dolgozott, ahol  közel 20 lemezt készített, miközben több zenekarral is amerikai és ázsiai turnékon vett részt.

Szakcsi Lakatos Béla
(Dobó László felvétele)

A budapesti koncert különlegessége nemcsak Tony Lakatos és Jasper van’t Hof kettőséből fakad (bár a magyar közönségnek először van alkalma arra, hogy Magyarországon találkozzon velük), hanem inkább abból a lehetőségből, hogy három különleges zenészt hallgathatunk meg együtt, egy estén.

További információk megtalálhatóak a
www.sambosi.vnet.hu internetes oldalon.

 
 
Jelenleg 7 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!