Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Középpontban a NŐ (Színház)
Mediawave - Fényírók fesztiválja már tizenharmadszor
Szerző: macsinger
2003. április 30. 09:58

A hagyományosan több helyszínen (Győr, Budapest,, Csorna, Kapuvár, Komárom, Rábapatona, Vének, Kolozsvár, Szabadka, Dunaszerdahely és Révkomárom) működő fesztivál fotókiállításai is több város között oszlanak meg, és az említett témákat követik. Nyitvatartási rendjük viszont csak illeszkedik, ám nem egyezik meg a rendezvényével, amely április 25-étől május 5-éig borzolja majd a kedélyeket.

Az időpontok csúszása annyira igaz, hogy a Kovács Melinda Mesék című kiállítása már zárva lesz, ammikor megkezdődik a fesztivál. A fiatal fotográfusnő képeinek sora Bakáts Tibor Settenkedő szerint "Egy ártatlan lélek utazása pokol és menny között". Fotói megtekinthetőek a Nemzeti Táncszínház Kerengő Galériájában, április 22-éig, 13 és 18 óra között. A Kerengő Galéria azonban nemcsak Kovács Melinda kiállításának ad otthont. Itt nyílik meg április 23-án a Nők a Nőről - Férfiak a Nőről 2. címet viselő tárlat.

Grunwalsky Ferenc: Test/Tér

A kiállítók (Balla András, Eifert János, Kovács Melinda, Monika Klinger) a két évtizede működő, nemzetközi hírű, Sebesvíz Alkotótelep tagjai, ahol az elmúlt években számos iskolateremtő akt- és tájkép született. A kiállítás első része (Nők a Nőről - Férfiak a Nőről 1.) április 26-ától május 10-ig látható a győri Xantus János Múzeum Rómer termében. Itt a hazai fényképészet legkiválóbb női alkotóinak képei tekinthetők meg, miközben a férfiak virtuális galériában (www.mediawave.hu/galeria) fejthetik ki véleményüket a női nemről.

Április 24-én nyílik Walter Rietig norvég fotós Férfi a Nőről, és más történetek című kiállítása. A távoli tájakat és Magyarországot is bejárt művész tárlata május 19-ig tart nyitva az MVM Galériában.
Grunwalsky Ferencet elsősorban operatőrként, filmrendezőként ismeri a nagyközönség, ám kísérletező kedvének semmi sem szabhat határt. Ladányi Andrea segítségével próbálta megörökíteni és bemutatni a női lelket és a testet, ami tükrözi a lélek minden rezdülését. A Test/Tér kiállítás április 26-a és május 5-e között látható Komáromban, a Monostori Erőd kiállítóteremben.

Április 26-án nyílnak meg a győri kiállítások is a művészetek Szentélyében: Szabó Péter Werk, a Marija Magaa Magazinović táncművész életét és munkásságát bemutató fotósorozat, Nagy Péter Nők - Aktok, Táncosok, Portrék - Érzések című kiállítása, és a Nők tütüben, vagy anélkül című fotóválogatás, amely az éjszakai (és nem-éjszakai) táncosnők életét mutatja be.
A nyár közeledtével egyre többet gondolunk a Balatonra, az alacsony vízszintre, valamint arra, milyen jó lesz, ha elterelik a Rábát, hogy annak vizével táplálják a Balatont. A FAV-MEDIAWAVE Nemzetközi Film és Fotótábor résztvevői viszont nem a Balatonnál, hanem a Rába partján töltötték a nyarat, fotóikkal pedig a terelés nélkül, amúgy is vízszegény Szigetköz élővilágát örökítették meg


A MEDIAWAVE 2003 Nemzetközi Összművészeti Fesztivál fotográfiai programja megtekinthető a www.mediawave.hu honlapon.

 
 
Jelenleg 4 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!