Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Hétvégi programajánló (Archívum)
2003. március 28-30.
Szerző: I-Web.hu
2003. március 28. 17:03

Mozi

A hétvégére a kitartó, romantikára hajlamos mozinézőknek ajánlunk elsőként egy filmet. A nyolcvanas évek második felében volt látható Jean-Jacques Beineix Betty Blue című műve, melynek három órás rendezői verzióját az Odeon-Lloyd mozi tűzi műsorára pénteken.
Itt a tavasz, sokak érezhetik úgy magukat, mint Marc Munden Mirandájának férfi főszereplője: egy pillantás alatt fellobbannak érzelmei egy elérhetetlen nő iránt. Ha kíváncsi a humorral megtűzdelt krimire, látogasson el a hétvégén a Kossuth, a Toldi vagy a Vörösmarty filmszínházba.
Magyar film is jut a hétvégére, Dyga Zsombor Tesó című közönségdíjas filmje üdítő színfoltként szerepel a multiplexek kínálatában.

Színház

Szombaton mutatják be a Madách Kamarában Jevgenyij Svarc A sárkány című komédiáját, Mácsai Pál rendezésében.
Vidéken is zajlik az élet, Józsa István rendezésében mutatják be Plautus Hetvenkedő katonáját a Teatro Capriccio Sátorszínházban, Vigántpetenden.

Zene

A Tavaszi Fesztivál keretében lép föl péntek este az MTA Roosevelt téri Dísztermében Gordon Hunt oboaművész és az Erkel Ferenc Kamarazenekar. Előadásukban hallható lesz többek közt Mozart Divertimentója és Csajkovszkij Vonósszerenádja.
Az Uránia Nemzeti Filmszínházban lép föl pénteken 21 órától Dave Liebman szaxofonista és a Budapest Jazz Orchestra. Előadásukban hallható lesz többek közt Sztravinszkij Ebony Concerto-ja. Közreműködik Borbély Mihály és Gőz László.
Március 30-án a BBC Szinfónikus Zenekar ad hangversenyt a Budapesti Kongresszusi Központban. Előadásukban hallhatjuk Debussy és Eötvös szerzeményeit. Vezényel Eötvös Péter, közreműködik Markus Stockhausen.

Kiállítás

Március 28-a és 30-a között oboa- és klarinétkiállítás látható az MTA Roosevelt téri Dísztermében, a Howarth of London Ltd. szervezésében.

Zenés-táncos

Szombat este 21 órától, a Francia Intézet bulit szervez a Bed nevű szórakozóhelyen, melynek vendége David Visan, a Buddha Bar CD dj-je. A rendezvény apropója az új lemez bemutatása, amelyet a helyszínen is élvezhetünk ez alkalomból.

 
 
Jelenleg 6 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!