Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Királyi csemegék (Új kor)
Gasztronómiai kalandozás a Royalban
Szerző: I-Web.hu
2003. március 27. 16:32

A felújítási munkálatok során csak a homlokzat és a bálterem (anno a mozi vetítőterme) munkálatainál volt követelmény az eredeti külső és belső visszaállítása, mivel ez a két rész esik a műemlékvédelmi törvény hatálya alá. Ám az idelátogatók így sem fognak csalódni: az épület modern és elegáns, egy ötcsillagos szállodához méltó személyzettel és kínálattal.

Szerencsére - vagy a tulajdonosokat idézve: természetesen - a cukrászda is szervesen simul a fenti képbe. Kényelmes székeken ücsörögve, halk zeneszó mellett eszegethetjük a kiválasztott süteményünket. A választék bőséges és minden igényt kielégítő: torták, sütemények, péksütemények, somlói, fagylalt és a ház különlegességei várják az idelátogatókat. A mondhatni megszokott csokoládé- vagy Eszterházy-torta mellett azért az ínyencekre is gondoltak: kapható Malakoff és diétás répatorta, golgotavirág gyümölcse fagylalt, mákos narancsos krém "Brulé" ostyával és persze "Crépe Suzette" (Párizsban megszokott, de azt hiszem, nálunk kevesen készítenek a vasárnapi ebéd után narancslikőrrel flambírozott palacsintát). Mind egy-egy gasztronómiai kaland, és még a pénztárcánk sem rokkan bele.

Itt van végre a tavasz, s bár a cukrászda nem rendelkezik terasszal, viszont az átriumba kirakott asztalok ideálisak a hűvösebb, ám végre napsütéses délutánokra.

 
 
Jelenleg 6 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!