Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Zenés móka Szolnokon (Archívum)
Az Alul semmit mutatják be Szolnokon
Szerző: Albert Mária
2003. március 21. 13:07


A darab - mint az alapötletből készült film - egy angliai történetet dolgoz fel. Két volt acélgyári munkás egy különös vetkőző-számmal próbál a show-bizniszbe betörni, így akar kilábalni munkanélküliség okozta anyagi válságból. Megnyerik az ügynek egykori művezetőjüket is, majd az öngyilkosságra hajlamos biztonsági őr, a dundi ezermester és a talajvesztett, korosodó úr is csatlakozik hozzájuk. A csoport Donna Summer, Gary Glitter és Tom Jones zenéjét felhasználva készül megdöbbentő produkciójára, amelynek célja feltárni a meztelen igazságot. Így indul el a szedett-vedett társaság, hogy a magazinok címlapján meghódítsa a világot.

Hollywood producerei rögtön ráharaptak a dramaturgiailag kiválóan felépített sztorira és felvásárolták a film előadóművészeti jogait. Terence McNallyt, a Ragtime és A pókasszony csókja című produkciók színházi szövegkönyvének szerzőjét kérték fel a színházi átültetésre, a zenét pedig David Yazbek szerezte. A brit történetet a közönség igényeihez igazították: az angliai Sheffield helyett a New York állambéli Buffalo város a helyszín.

A darabot először a kaliforniai San Diegóban, az Old Globe Theater-ben mutatták be 2000 júniusában. A hatalmas siker eredményeképpen néhány hónappal később, októberben megvolt a Broadway-premier is. Ma pedig Szolnokon lesz a nagy nap: a Szigligeti Színházban a harminc éve kísérletező, számos műfajt és stílust kipróbált Szikora János rendezi a musicalt.

www.szigligetiszinhaz.hu

 
 
Jelenleg 7 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!