Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
A szépérzék teljes hiánya (Archívum)
Divatbál az mtv-n
Szerző: I-Web.hu
2003. február 28. 09:35

Amennyiben divat és bál, azaz divatbemutató és zenés show is adódik egy helyen, egy időben, onnan kezdve pár rutinos lépés elkészíteni egy televíziós műsort. Ne tűzdeljük meg azért egyelőre a kulturális jelzővel is, maradjunk csak egyszerűen a tévéműsor kifejezésnél... A rutin azonban nem feltételez minden esetben jó ízlést, hogy a szépérzékről már ne is ejtsünk szót, ami persze nem lenne hátrány egy divatbálról szóló tudósítás esetében. Valódi csodálatot válthat ki, amit a közszolgálati egyesen láthattunk legutóbb divatműsor címén. Csodálatra csak az méltó, hogy "ez" adásba kerülhetett.

Tény, hogy a Divatbál elnevezésű rendezvény vizuális értékeinek egy részéről nem a műsor készítői tehettek. A foszöld selyemvirágsor és a bordó brokátfüggöny kombinációja éppúgy a botcsinálta magyar látványtervező lelkének mélyén gyökérzik, mint a szmokinghoz felvett kihajtott nyakú fekete ing - mint azt az egyik sztárfellépő (csak leírom: Payer Öcsi) esetében élőben is láthattuk.

A tévéközvetítés rendezőjének (aki producer is volt egy személyben) azonban szembesülnie kellett még azzal, hogy ezt a vizuális merényletet nyakon öntötték egy-két sor sárga és kék lámpával. És ehhez egy szava sem volt! Sorsát, hogy ebből képet alkosson, megérdemli tehát. De nem alkotott, csak tudomásul vett és igazodott helyszínhez, szereplőhöz, körülményhez, nemtörődömséghez, ízléstelenséghez.

Műsorvezetője számára rögvest megszerezte az egyik rokokó tükrös, fehérre meszelt mellékbudoárt, hogy ugyan mondja már fel ott a szövegeit. Ezer szerencse, hogy ebben a lehetetlen térben Balogh Eszter kreolos bőrszínéhez egy aranypaszományos ruhát pásszítottak, így legalább ő valamiféle alkotott kép keretein belül maradhatott. Mert a műsorvezetői összekötők között elszabadult a pokol.

Láthattuk sziporkázóan fellépni, és tartalmas interjút adni Bíró Icát, Fenyő Miklóst, Karda Beátát, Payer Öcsit és még egy számomra eddig ismeretlen urat, de neki legalább jó volt az énekhangja. A háziasszony Szulák Andrea három mondat és egy negyed dal erejéig nyilvánulhatott meg e megasztárok árnyékában. A harmadlagos frissességű szórakoztatóipari szakemberek roppant halvány mondatokban számoltak be arról, hogy ők egyébként - fellépésen kívül - mit hordanak, ha már divatbálon vagyunk ugye, adódik a téma. Siralmas, tényleg siralmas.

Ennél siralmasabb már csak az volt, hogyan öltöztek fel e megasztárok a fellépésre. Volt ott minden, mi szemnek ingere. Karda Beáta hurkáit diszkréten domborító ruci, Payer Öcsi szőrös mellkasát kivillantó szmoking-fekete ing kettős, Fenyő Miki lila öltönykéje, Bíró Ica áttetsző nagyestélyije, az ismeretlen úr poros motoroscsizmája - és a szépérzék teljes hiánya. Ízlés? Ugyan!

Ja, majd elfelejtettem! A Divatbálon voltak divatbemutatók is a nagyvonalú díszlet közepén, amelyekből kettő egész kettő tized percet a műsorban is láthattunk.
 
 
Jelenleg 3 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!