Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Sorozatokkal erősít az mtv (Archívum)
Szórakoztató értékközvetítés
Szerző: Albert Mária
2003. február 19. 11:57


papirusz:
Miért éppen szórakoztató sorozat? Mi a célja a pályázatnak?

Vadas Mihály:
Inspirálni szeretnénk azokat az alkotókat, akik eddig még nem kaptak késztetést arra, hogy megjelenjenek a televízióban. Nem titkolt célunk, hogy pozitív impulzust küldjünk a szakmának, derüljön ki: a közszolgálati csatorna képes színvonalas televíziós sorozatot készíteni, amellyel versenyképes maradhat a médiapiacon.

papirusz:
A kereskedelmi televíziók sorra gyártják a szappanopera-szerű alkotásokat, és azok nagyon keresettek. A "királyi" tv produkciója miben lesz más?

Vadas Mihály:
A Magyar Televíziónak - a Szomszédokkal kezdve a sort és a Kisvárossal befejezve - volt jó néhány nézhető és szerethető sorozata. A szakma jeles képviselői készítették ezeket, és reményeink szerint most is hasonlóan sikeres produkciók születnek, amelyek figyelembe veszik a tartalmasabb kikapcsolódást kereső nézők igényeit is. A pályázat kiírása óta rengeteg filmes jelentkezett már, ami azt mutatja, hogy a hazai alkotók látnak fantáziát a sorozatokban, és bíznak az mtv-ben. A pályázat beadásának határideje egyébként április harmadika, a műsortervhez három oldalas szinopszist és minimum tíz oldalas részletes leírást kell benyújtani. A műsorötlet lehet adaptáció vagy önálló mű is.

papirusz:
Mikor láthatják a nézők az új sorozatokat?

Vadas Mihály:
Várhatóan még az idén ősszel elkészülnek a produkciók, de addig még más - főként szórakoztató, játékos - műsorok is elindulnak a csatornán.

papirusz:
Szórakoztatva erősít az mtv?

Vadas Mihály:
A struktúraváltás óta folyamatosan nő a csatorna nézettsége, és ez köszönhető a szórakoztató műsoroknak is. A Szeszélyes Szilveszter című műsorunk január végi ismétlésére például több mint másfél millióan voltak kíváncsiak, de hasonló eredményt ért el a Nem csak a húszéveseké a világ is, amelynek közönségaránya 26 százalék feletti. Sikeresek azok a sorozatok is, amelyeket már korábban láthattak a nézők: a Klinikát január utolsó napjaiban több mint 600 ezren, a Frédi és Béni című amerikai rajzfilmet pedig mintegy 700 ezren választották.  

Kapcsolódó honlap: www.mtv.hu

 
 
Jelenleg 4 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!