Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Fagyos álláspontok (Archívum)
Sajtótájékoztató a Millenáris jövőjéről
Szerző: I-Web.hu
2003. február 17. 11:53


A hangulat valóban fagyos volt, mert a sajtótájékoztató szabad ég alatt, a Park festői játszóterén zajlott - s a csikorgó mínuszban dideregtek az újságírók. Ráadásul közülük csak azok hallhatták, milyen elképzeléseket táplál a kormány a Millenárissal kapcsolatban, akik fülük elfagyását kockáztatva levették sapkájukat, vagy az első sorban álltak. A média jó néhány tudósítója nem is találta meg a helyszínt, mivel a Millenáris személyzetét nem készítették fel a fontos eseményre, ezért senki nem tudott tájékoztatást adni.

A sajtótájékoztató fő témájaként azért megtudhattuk, hogy a Millenáris Park továbbfejlesztése a kormány és az önkormányzatok közös programja. A Moszkva tér és környékének (az ügyvezető igazgató asszony csak körbemutatott, és máris testközeli volt az élmény) rendezési terve az egyik elsődleges programpont. A tervek szerint így egyedülálló kulturális, üzleti- és szabadidőközpontot lehetne létrehozni. A Miniszterelnöki Hivatal nemzetközi pályázatot ír ki e célból. A Zöld Péter játszótér megőrzése és Budai Ifjúsági Parkká való fejlesztése is kiemelt programpontja a terveknek.

A Millenáris kiállítótérként most is funkcionál, folyamatosan újabb tárlatokat rendeznek benne. A tervek között szerepel a Jövőkép című interaktív kiállítás, amely bemutatná, hogy milyen lehetőségeket rejt a jelen és a jövő Magyarországának interaktív tárgyi kultúrája. Ha jól hallottuk....

www.millenaris.hu

 

 
 
Jelenleg 10 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!