Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
A Királylány is hamburgert eszik? (Archívum)
Mahó Andrea, Az operaház fantomjának (egyik) Christine-je
Szerző: Albert Mária
2003. február 4. 15:05


- Megismernek az utcán?

- Dehogyis! Talán nem tudják ki vagyok, vagy nem mernek odajönni hozzám. A gyerekek bátrabbak. Egyetlen egyszer, Győrben fordult elő, hogy valaki megismert. Egy gyerekdarabban királylányt játszom, s éppen az egyik ismert gyorsétterembe tartottam, amikor egy kislány, apukája kabátját rángatva felkiáltott: "Ott a királylány!... ő is hamburgert eszik?"

- Tartasz a népszerűségtől? Még fél év, és valószínűleg mindenki ismerni fog. Fel lehet készülni a "sztárság"-ra?

- Nagyon örülök a szerepnek. Színészileg és zeneileg is nagy kihívást jelent, hiszen, a dalok jórészét ugyan fejből tudom, de az egész feladat komoly kihívás. A "sztárság" - őszintén mondom, - nem foglalkoztat. Tudom, hogy manapság már mindenkiből lehet sztár, de engem ez egy cseppet sem vonz. Elfoglalt vagyok, szerencsére, van elég teendőm. Most többnyire zenés darabokban játszom. Amikor másfél éve elvégeztem Gór Nagy Mária Színitanodáját, több helyre jelentkeztem, szerencsére Győrbe felvettek. Nagyon jó társaság van ott, befogadtak, megbecsültek. A közönség lelkes és hálás. Játszom a Csizmáskandúr című gyerekdarabban, a Pipi farmban és a Nyomorultak Cosette-jét alakítom. Ezen kívül a Budapesti Operettszínházban most próbáljuk A mosoly országát és a Tháliában bemutott West Side Storyban Máriát játszom

- A Fantomot a tervek szerint ebben az évben 150-szer játsszátok majd. Ez átlagosan havi 25 előadást jelent. Ha hármas szereposztásban is vagytok, ennyi is sok. Jut majd időd és energiád a többi szerepedre?

- Remélem, egyetlen szerepemet sem kell majd visszaadnom. Minden előadásban "le vagyok kettőzve", és a színházakban mindenki elég rugalmas. Kicsit nagyobb fejtörést fog majd okozni az egyeztetés, de szerintem menni fog.

- Ezzel az előadással több évre le leszel kötve. Attól sem tartasz, hogy elkönyvelnek musicalszínésznőnek és a Fantom miatt elmennek majd melletted a jó prózai szerepek?

- De, ettől kicsit én is félek. Viszont nincs az a színész, aki emiatt visszautasítaná ezt a szerepet. Ez nem valódi döntéshelyzet. Nagyon boldog és optimista vagyok, álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer eljátszhatom Christine-t. Eddig csak az álmaimban szerepelt. Most lehetőségem adódik eljátszani. Mi kell ennél több?

- Például megfelelően magas gázsi. Ám, értesüléseim szerint, a színészek nem számíthatnak túl nagy fizetésre...

- Ezt én is így hallottam.

- Végül: van-e már valamilyen elképzelésed a te Christine- figurádról?

- Nem tudom, hogy jól tettem vagy nem, de egyetlen Fantom előadást vagy filmet sem néztem eddig. A meghallgatásokon a többiek produkcióját sem láttam. Szerintem Christine nem egyértelmű naiva. Tudja, mit akar, nem rugaszkodik messze a földtől. Szerencsére, én sem az a "lepketípus" vagyok.

 


 

 
 
Jelenleg 3 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!