Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Fado és folkrap (Archívum)
A Millenáris koncerttervei 2003-ra
Szerző: I-Web.hu
2003. január 21. 16:10


A Millenáris már az elmúlt évben is bizonyította, hogy a szervezők jó kapcsolatokkal rendelkeznek, és bármikor képesek világsztár vendégekkel előrukkolni. Nem lesz ez másképp idén sem - havonta egy világsztárra hegyezhetik a fülüket a zenei csemegék kedvelői. A februárban érkező Dave Samuels jó kapcsolatokat ápol a magyar előadókkal, és várhatóan velük közösen is fog játszani.

Bobby Mc Ferrin
A Teátrum magyar vendége februárban a Ghymes
együttes lesz, amely sokak szerint végérvényesen átalakította a népzenéről és a populáris műfajokról kialakított elképzelést. Tárgyalások folynak továbbá Bobby McFerrinnel, Manu Chaóval, és a szenvedélyes portugál énekműfaj, a fadó újdonsült királynőjével, Mísiával.

A Millenáris nem titkolt küldetésének érzi, hogy folyamatos fellépési lehetőséget biztosítson olyan előadók számára, akik a különböző népzenei hatásokat új és izgalmas stílusban szólaltatják meg. A Fogadóban továbbra is olyan különleges magyar együttesek várhatók, akik rafinált és egyéni stílusban mutatják be, mennyi köze lehet a magyar népzenének a dzsesszhez, a rockhoz, a raphez vagy éppen a távol-keleti zenei motívumok csodavilágához.

A nyári fesztiválszezonban a zenei igényesség összekapcsolódik a népszerűséggel: a zene világnapján, június 21-én a Muzsikás együttes és Sebestyén Márta Boban Markoviccsal közösen kavar zenei fergeteget a közönségnek - a koncert várhatóan megismétli Markovic szilveszteri sikerét, amikor egy gombostűt nem lehetett elejteni a Millenáris Fogadójában. Derdák András tervei szerint ugyanekkor feltűnik a színpadon az Amélie csodálatos élete című film zeneszerzője, Jan Tyersen is, akiről szuperlatívuszokban beszélt kérdésünkre a művészeti igazgató.

A Millenáris kulturális szervező tevékenysége ügyesen kapcsolja össze a kellemeset a hasznossal: "rendszeresen elküldöm a kollégáimat a környék fesztiváljaira, és gyűjtjük a kapcsolatokat az ország határain túl minden irányban. Ha sikerül meghívnunk egy-egy világsztárt, akkor általában igyekszünk nagyobb szabású turnét szervezni neki - magyarázza a stratégiát Derdák. - Így olcsóbb a koncert finanszírozása, és a művészeket is nagyobb eséllyel lehet idecsalogatni akár világ másik végéről is, ha Budapest után felléphetnek még Prágában, Pozsonyban és Belgrádban is."

www.millenaris.hu

 
 
Jelenleg 7 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!