Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Teresa Fisher: Svájc (Könyvajánló)
Szerző: Papirusz
2013. szeptember 11. 21:35
Teresa Fisher: Svájc

"Szenzációs fényképek, nagyszerű térképek és hiteles tartalom."

(San Francisco Chronicle)

A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nem csak a díszleteket bámulják meg - a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasókkal a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.

 

Az utazás megtervezése: Rövid az idő, tenger sok a látnivaló - Svájc mélyreható áttekintése segít utazásunkat a rendelkezésre álló időhöz igazítani és igényeinkre szabni.

Kalandra fel!: Különleges és testközeli élmények, többek között téli sportok, a vadvilág figyelése és vonatozás magashegységi hágók között.

Bennfentes tippek: Csak a beavatottak számára ismerős helyek, fontos tudnivalók - a National Geographic fotósainak, újságíróinak, felfedezőinek, helyi szakértőinek kedvenc helyei, kincset érő tanácsai.

Gyalogos, vonatos és autós túrák: Színkódolt térképek, leírások például a genfi Vieille Ville, a Neucháteli-tó, a zürichi Altstadt és a Jungfrau régióról.

Kirándulások: Többek között Appenzellerland vidéke, Ticino völgyei és Zentralschweiz tavai.

Ne hagyjuk ki!: Kihagyhatatlan látnivalók és különösen ajánlott programok minden fejezethez.

Fényképek, illusztrációk és térképek: Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.

Geographia Kiadó 2013.
135x215 mm, 320 oldal, ára: 4.500,-Ft

www.alexandra.hu

 
 
Jelenleg 4 olvasó böngészik a Papiruszon

Képes hirdetés ingyen | Fesztivál, rendezvény