Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu




Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Mo Hayder: Tokió (Könyvajánló)
Szerző: Papirusz
2006. augusztus 25. 17:24
Mo Hayder: Tokió

Greyt, a londoni diáklányt gyerekkora óta egy szörnyû bizonyosság gyötri. Senki sem hisz neki, ô mégis megszállottan kutat, hogy kiderítse látomásának valóságalapját. Tokióba utazik, ahol reményei szerint fellelheti a legfontosabb bizonyítékot, egy filmfelvételt az 1937-es nankingi mészárlásról, amely során a japán katonák háromszázezer ártatlan kínai embert gyilkoltak le. A filmfelvétel - ha egyáltalán létezik - csak egy valakinél lehet: a brutális esemény egyik túlélôjénél. Csakhogy a szóban forgó professzor feltételekhez köti az együttmûködést. Véres feltételekhez.

Grey felcsap hosztesznek egy tokiói elit night-clubba, ahol kapcsolatba kerül a város legrettegettebb jakuzafônökével, aki szintén megjárta Kínát az invázió során. Mindhárom szereplônek, az angol diáklánynak, a kínai professzornak és a japán jakuzafônöknek is megvan a maga titka, de vajon mi lehet bennük a közös?

Egyszerre tárul fel a japán maffia könyörtelen világa, és derül fény a japán katonák II. világháborús kegyetlenkedéseire. A háttérben húzódó összefüggések felülmúlják a képzeletet.

puhatáblás, cérnafûzött * 368 oldal * 2570 Ft

www.tericum.hu

 
 
Jelenleg 4 olvasó böngészik a Papiruszon

Ingyen hirdetés | Fesztivál, rendezvény
Weboldal készítés