Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Keith Richards - James Fox: Élet (Zene-bona)
Szerző: Papirusz
2011. június 20. 11:39
Keith Richards - James Fox: Élet

Keith Richards, a Rolling Stones gitárosa a rock történetének egyik legismertebb figurája. Élete a szó minden értelmében maga a legteljesebb rock ’n’ roll. Önéletrajzában részletesen beszél pályafutásáról, zenésztársaihoz fűződő viszonyáról, magánéletéről, s teszi mindezt a legőszintébb hangon.

Felidézi gyermekkorát, a háború utáni Anglia szomorú kisvárosi életét, elbeszéli, hogyan ismerkedett meg Chuck Berry és Muddy Waters zenéjével, hogyan találkozott Mick Jaggerrel és Brian Jones-szal, akikkel megalapították a Rolling Stonest. Megismerjük leghíresebb dalaik keletkezésének történetét, és bepillantást nyerhetünk a turnék mindennapjainak embert próbáló világába is.

Idővel elhatalmasodó drogfüggőségének és önpusztító életmódjának köszönhetően a bulvársajtó és a rendőrség évtizedeken át zaklatta, de ebből a hosszúra nyúlt csatározásból ő került ki győztesen. Ehhez persze életének egy adott pontján végleg búcsút kellett mondania a drogoknak. Önéletrajza rendkívül hiteles és izgalmas krónikája egy páratlan zenészi pályafutásnak, melyet olvasva jóformán testközelből kísérhetjük figyelemmel, hogyan lesz egy hírhedt botrányhősből köztiszteletben álló, kultikus figura, akivel az Egyesült Államok exelnöke, Bill Clinton is boldogan szorít kezet.

"Sokan kérdezik, miért nem hagyod már abba? Akik ezt kérdezik, nem értenek semmit! Nem a pénzért csinálom, nem neked csinálom! Magamért csinálom!"


Keith Richards – James Fox: Élet

160x240 mm, 620 oldal, 3.990,- Ft
 
Cartaphilus Könyvkiadó, 2011.

 
 
Jelenleg 0 olvasó böngészik a Papiruszon

Ingyen hirdetés | Fesztivál, rendezvény
Weboldal készítés