Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Aranylemezzel zárta huszadik évét a Tankcsapda (Zene-bona)
Szerző: Papirusz
2010. január 28. 10:31
Aranylemezzel zárta huszadik évét a Tankcsapda Véget ért - legalábbis ami a naptári évet illeti – a Tankcsapda 2009-es jubileumi éve.

A csapat egyedülállóan ünnepelte húszéves fennállását, volt maratoni koncertsorozat, új album, és díjeső is.

Az elmúlt évben több mint nyolcvan koncerten láthatták Lukácsékat rajongóik, az ország legkisebb koncerthelyeitől egészen a legnagyobb csarnokokat bejárva. Felejthetetlen volt augusztus 10-én, a Sziget Fesztivál, ahogy a határon túli rendezvények (Csíkszereda, Tusnádfürdő, Galánta, stb.), és az immár ötödik alkalommal, teltházzal végződő Főnix Csarnokos évzáró buli is. A végeláthatatlan kilométerek közben elkészült az új album, amely, Minden jót címmel, két hónap alatt aranylemezzé érett!

A Tankcsapda vitathatatlanul hazánk legnépszerűbb zenekara! A múlt évben bemutatott páratlan teljesítmény, 2010-ben sem lankad, a csapat tagjai, már most előre néznek!

Március 7-én, ismét egy londoni koncerttel nyitják az évet, majd április elején kezdődik a Minden jót album lemezbemutató turnéja. Új lemez nem, de újrakiadások és koncertkiadványok érkeznek az év folyamán, hiszen a tavaszi retro turné Diesel klubos koncertje, a Sziget buli, vagy a Főnix Csarnok mind rögzítésre került!

A mellékelt kép 2009. december 29-én, a Főnix Csarnokban készült! Az Alexandra Records képviselője Pécsi József átadta az aranylemezeket!
Fotó: Derencsényi István

 
 
Jelenleg 3 olvasó böngészik a Papiruszon

Ingyen hirdetés | Fesztivál, rendezvény
Weboldal készítés