Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu




Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Rachel Brown: A tortadíszítés alapjai (Könyvajánló)
Technikák és ötletek csodaszép torták készítéséhez
Szerző: Papirusz
2008. július 1. 16:57
Rachel Brown: A tortadíszítés alapjai

A tortadíszítés olyan készség, amelyet némi segítséggel mindenki el tud sajátítani. Ebben a rengeteg hasznos tudnivalót tartalmazó könyvben Rachel Brown az alapoktól mutatja be a különbözõ technikákat, és közben bebizonyítja, hogy a tortadíszítés egyben nagyszerû szórakozás is.

A könyv választ ad azokra az alapvetõ kérdésekre, amelyeket a kezdõk gyakran feltesznek. Például: hogyan használjuk a keretet; hogyan simítsuk el a felpúposodott tortát; hogyan dolgozzunk több csomag nyújtható cukormasszával; hogyan vágjunk megfelelõ tartópálcát, és hogyan rögzítsük a megmintázott figurát?

A különféle alakú tortaformák kibélelésétõl a tökéletes esküvõi torta elkészítéséig részletes tájékoztatást kapunk arról, hogyan vonjuk be a tésztát marcipánnal és cukormázzal, valamint miként formáljunk egyszerû figurákat. A szerzõ még a saját kipróbált és bevált piskóta- és gyümölcstorta-receptjét is megosztja az olvasókkal, méghozzá glutén-, tojás-, cukor- és tejmentes változatban is, hogy azok is fogyaszthassák, akiknek a megszokottól eltérõ étrendre van szükségük.

Mindegyik fejezet bõvelkedik színes fényképekben, amelyek lépésrõl lépésre bemutatják a készítés fázisait, Rachel pedig tippekkel és tanácsokkal lát el bennünket gazdag tapasztalatai alapján. Ebbõl a nélkülözhetetlen könyvbõl mindent megtudhatunk arról, hogyan készítsünk és díszítsünk csodálatos tortákat.

185x235 mm, 128 mm, 2.999,-Ft

www.alexandra.hu

 
 
Jelenleg 2 olvasó böngészik a Papiruszon

Ingyen hirdetés | Fesztivál, rendezvény
Weboldal készítés