A tortadíszítés olyan készség, amelyet némi segítséggel mindenki el tud sajátítani. Ebben a rengeteg hasznos tudnivalót tartalmazó könyvben Rachel Brown az alapoktól mutatja be a különbözõ technikákat, és közben bebizonyítja, hogy a tortadíszítés egyben nagyszerû szórakozás is.
A könyv választ ad azokra az alapvetõ kérdésekre, amelyeket a kezdõk gyakran feltesznek. Például: hogyan használjuk a keretet; hogyan simítsuk el a felpúposodott tortát; hogyan dolgozzunk több csomag nyújtható cukormasszával; hogyan vágjunk megfelelõ tartópálcát, és hogyan rögzítsük a megmintázott figurát?
A különféle alakú tortaformák kibélelésétõl a tökéletes esküvõi torta elkészítéséig részletes tájékoztatást kapunk arról, hogyan vonjuk be a tésztát marcipánnal és cukormázzal, valamint miként formáljunk egyszerû figurákat. A szerzõ még a saját kipróbált és bevált piskóta- és gyümölcstorta-receptjét is megosztja az olvasókkal, méghozzá glutén-, tojás-, cukor- és tejmentes változatban is, hogy azok is fogyaszthassák, akiknek a megszokottól eltérõ étrendre van szükségük.
Mindegyik fejezet bõvelkedik színes fényképekben, amelyek lépésrõl lépésre bemutatják a készítés fázisait, Rachel pedig tippekkel és tanácsokkal lát el bennünket gazdag tapasztalatai alapján. Ebbõl a nélkülözhetetlen könyvbõl mindent megtudhatunk arról, hogyan készítsünk és díszítsünk csodálatos tortákat.
185x235 mm, 128 mm, 2.999,-Ft
www.alexandra.hu