Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Szolnok mint főváros (Archívum)
Szolnoki Jazz Fesztivál másodszor, magyar sztárokkal
Szerző: H. Magyar Kornél
2002. november 26. 12:33


A fesztivál nyitókoncertjén holland szaxofonos lép fel magyar barátaival: a Better Times Band vezetője Peter Massing, akit Bori Viktor zongorán, Lattmann Béla basszusgitáron és Szendőfi Péter dobokon kísér. A zenekar szervezője, Bori Viktor évekig élt Hollandiában. Massinggal már több mint 10 éve játszanak együtt, zenéjükre behízelgő hangú melódiák és a lírai hangvétel a jellemző. Peter Massing a standard tenor- és szopránszaxofon mellett szívesen játszik basszusklarinéton is, ami a meleg hangvételt erősíti.

A sorozat második estjén, 28-án a László Attila Band mutatja be új lemezét: a népszerű és könnyed dzsesszt játszó együttes biztos felkészültségű tagjai már önálló sikerekkel is dicsekedhetnek. A zongorista Oláh Kálmán például a minap jelentette meg harmadik lemezét a dél-koreai GOOD International lemezkiadónál – a fiatal zongorista felvételeit és koncertjeit elképesztő sikerek övezik szerte Ázsiában.

A pénteki, záró este fellépőjét senkinek se kell bemutatni: Horváth Charlie dzsessz-zenész barátai kíséretében mutatja be kedvenc zenéit. A Charlie Soul and Jazz program előtt a művelődési ház galériájában Takáts Andrea fotóművész dzsesszfotó-kiállítása nyílik meg. Az aulában a fesztivál tavalyi emlékezetes pillanatait megörökítő képek is láthatók. A Szolnok Bowling Centerben, a vasúti pályaudvarnál – szintén a fesztivál keretében – Pege Aladár játszik zenekarával – hívogatva azokat, akik a Charlie-koncert után még vágynak egy kis klubhangulatra. Pege Aladár koncertje tehát pénteken este 9-kor, a többi koncert pedig hét órai kezdettel látható-hallható.

Szolnok város honlapja

 
 
Jelenleg 8 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!