Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Akar Ön 28 millió fontot keresni? (Archívum)
Ne lottózzon! Írjon inkább gyerekkönyvet!
Szerző: I-Web.hu
2002. november 25. 15:54


Négy kötet jelent meg eddig a Harry Potter könyvekből, és a rajongók jó ideje várják a folytatást. Nincs könnyű dolguk, hisz a szerzőnő elkényeztette olvasóit, és viszonylag rövid idő alatt letette az asztalra a kvartett négy kötetét. Azóta azonban semmi, csak a filmváltozat. Ami lássuk be, mégsem azonos a könyvvel.

JK Rowling azonban most bejelentette: néhány hét, és átadja kiadójának a sorozat ötödik kötetének kéziratát. Nyilatkozata szerint elégedett vele, már csak egy kicsit "szöszmötöl" a szöveggel, és útjára bocsátja újabb művét. Onnantól pedig már minden a kiadón és a nyomdai kapacitáson múlik. Még egy biztató információt is elejtett: az ötödik rész egy teljes fejezettel hosszabb, mint a megelőző volt.

Mindeközben Nagy-Britanniában továbbra sem csillapodik a Harry Potter-láz. Az első kötet első kiadású példányaiért a hírek szerint 16 ezer fontot (kb. hat és fél millió forintot!) is megadnak a gyűjtők. Így aztán érthető, hogy Anglia szerte mindenki azt a kétszáz darab, az iskolákba annak idején ingyen kiküldött példányt hajkurássza, amelyek áruba bocsátása hosszabb időre biztosíthatja egy-egy tanintézet könyvtárállomány-gyarapításra fordítható költségeit.

Ha már a pénznél tartunk, a The Sunday Times a hétvégén közzé tette az írók bevételi toplistáját. Ennek első helyezettje is JK Rowling, a maga 28 millió fontos (kb. tíz és fél milliárd forintos) jövedelmével, messze lemaradva követi őt Jackie Collins 10, Barbara Taylor Bradford 7,2 és Jeffrey Archer 7.2 millió fonttal. Az újság, megkönnyítendő a viszonyítást, azt is hozzáfűzi, hogy a brit szerzők túlnyomó többsége örül, ha évi 6-10 ezer fonthoz jut.

http://www.jkrowling.com/

 
 
Jelenleg 7 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!