Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Mától nyitva Az ötödik szoba (Archívum)
Újabb rövidfilm a mozikban
Szerző: I-Web.hu
2002. október 24. 15:55


A maradék nyersanyagra, szabadidős szórakozásként forgatott kisjátékfilm nem csupán egy önmagában helyt álló villámtréfa, hanem egy sorozat kezdete. Banner-Szűcs Loránd a papirusznak elmondta: a tervek szerint összesen 30 filmecske készül Lucanelliről, aki az örök balek figuráját hozza a mintegy 10 millió forintba kerülő produkcióban. A szkeccs fellépői és a készítők ingyen, pusztán lelkesedésből és szerelemből vállalták el a munkát - véli a rendező, aki hozzáteszi: a legnépszerűbb magyar színészek és kiváló szakemberek jegyzik a filmet, amelynek a tervek szerint még ebben az évben elkészül a folytatása. Addig pedig marad az első villámtréfa, amelyet a Jelek című produkció, majd az új James Bond film előtt láthat a néző. Banner-Szűcs reméli, hogy műve kellő rövidségű, érdekes és sikeres, azaz RÉS lesz.

Ádám Bernadett, az InterCom Rt. sajtófőnöke elmondta: szívesen támogatják a fiatal filmes rendezőt, aki eddig reklámokat és videoklipeket készített. A forgalmazó célja, hogy a multiplex közönségének is ismert legyen ez a műfaj, amelyet eddig csak a művészfilmek kedvelői láthattak. (Az elmúlt év legsikeresebb szkeccse a Kistehén című alkotás volt, amelyet nem (csak) a multiplex tett népszerűvé). Az ötödik szobának a legjobb megjelenést biztosította az InterCom, remélve, hogy a popcorn kedvelői felfigyelnek erre a tehetséges fiatalra és kisfilmjére, amelynek jó esélye van arra, hogy az egyik legnézettebb magyar alkotássá váljon.

Az alkotókról:

Az ötödik szoba
(amely címével az Anders-Rockwell-Rodriguez-Tarantino négyesfogat Négy szoba című filmjére válaszol) főszereplője a balek, amely egy szeretetre méltó kisember. Minden egyes kalandja közel áll a börleszk hagyományához, ugyanakkor a legmodernebb vizuális világban kel életre.
A főhős, Karácsonyi Zoltán ismerős lehet a Valami Amerikából, de egy bizonyos sör reklámból is. Ő Banner-Szűcs Loránd felfedezettje. Hujber Ferenc és Pindroch Csaba számára is a Valami Amerika hozta a nagy áttörést. A kisfilm operatőre, Pohárnok Gergely az egyik legtehetségesebb és legtöbbet foglalkoztatott fiatal alkotója. Dolgozott a Kalózokban, a Rosszfiúkban és az I Love Budapest című filmben is.

 
 
Jelenleg 5 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!