Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Megújuló hagyomány (Archívum)
Még kevés a bemutató a Révay utcában
Szerző: Sárközi Lóránt
2002. szeptember 20. 15:16

„A szórakoztatást kicsit még mindig lenézzük. Örülnék, ha nem bújtatva járnánk olyan helyekre, ahol nevetni lehet. Örülnék, ha ezek ugyanolyan igénnyel várt előadások lennének, mint egy Hamlet bemutató” - körvonalazta az igazgató az évad terveit. Az „ízlés mentén megújuló hagyományokat” a sajtótájékoztatón megjelent Fehér Anna, Horváth Lili, Verebély Iván, Csonka András, Iglódi István, Széles Tamás, Agárdy Gábor, Gera Zoltán, Galla Miklós és Spindler Béla neve is fémjelzi - a „flottatüntetésről” igazoltan hiányzó Koltai Róberttel együtt.

Nézzük, ki miben alakíthat: a régi repertoárból megmarad A Charley nénje, a Nejcserés támadás, a Koltai-kabaré, és a május 24-én bemutatott Valami Magyarország. Utóbbi rövidül 25 percet, és természetesen friss témák is helyet kapnak benne. A rendező, Verebes István már dolgozik egy big brother - jeleneten. Az évek óta nagy sikerrel (máshol) játszott S.Ö.R. és G.Ö.R.C.S. is a Kellér-színpadon lesz látható a jövőben.

A nyáron a Városmajorban háromszor előadott Zsákbamacska kőszinházi premierje szeptember 20-án lesz. Két nappal később tartják a Mennyből a … Hulla bemutatóját; a kortárs spanyol szórakoztató színház legismertebb alakjának, Alfonso Paso-nak a darabját Radó Denise rendezi. A komédia egy bűnügyi sorozat első darabja a Kellér-színpadon, a folytatást még a témához illő homály fedi.

Október 4-én indul Galla Miklós önálló estje, Szépségem titkai címmel. A nyolcvan esztendős Agárdy Gábor jutalomjátékaként aposztrofált Az ördög nem alszik október 12-én látható először, Iglódi István rendezésében.

 
 
Jelenleg 4 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!