Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu




Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
A tavasz színei a HVG Állásbörzén (Esemény-tár)
Zöld út az álláskereséshez
Szerző: Papirusz
2009. március 24. 13:22
A tavasz színei a HVG Állásbörzén

A HVG Állásbörze 2009 márciusában a tavasz színeihez igazodva „zöldbe borul": a Zöldövezet Társulással együttmûködve az elsõk között vállalkozik arra, hogy beltéri rendezvényként támogassa a szelektív hulladékgyûjtést.

A március 26-27-én megrendezendõ HVG Állásbörze, Országos Képzési és Karriernapok számos tekintetben eddig is kuriózumnak számított a hazai karriervásárok között. Amellett, hogy az egyetlen felsõoktatási intézményektõl független rendezvény, az álláskeresõket minden szinten támogatva nemcsak álláslehetõségeket, hanem képzési ajánlatokat és számtalan, a karrierépítést segítõ szakmai programot is felvonultat két nap alatt.

Idén még egy újítással találkozhatnak a résztvevõk: a Zöldövezet Társulás együttmûködésével a rendezvény kiemelt hangsúlyt fektet a szelektív hulladékgyûjtésre. A cél, hogy a rendezvényen keletkezõ hulladék 2/3-a hasznosításra kerüljön. A kiállítók standjainál külön papírhulladék-tárolók, az állásbörze egész területén pedig szelektív hulladékgyûjtõ pontok segítik a hulladékok szétválasztását. A háttérmunkálatok során is elsõdleges szempont a hulladékok megfelelõ gyûjtése és tárolása, és az újrahasznosítható vagy visszaváltható palackok használata. A korábban - inkább szabadtéri rendezvényeken - bevált gyakorlatot a HVG Állásbörze az elsõk között vezeti be beltéri helyszínen annak érdekében, hogy tudatosítsa a szelektív hulladékgyûjtés fontosságát a rendezvényen résztvevõk körében.

A rendezvény idõpontja: 2009. március 26-27. 11.00-19.00

Helyszíne: SYMA Sport és Rendezvényközpont, C csarnok

Részletes információ, kiállítók, programok: www.hvgallasborze.hu

A belépés ingyenes!

 
 
Jelenleg 0 olvasó böngészik a Papiruszon

Ingyen hirdetés | Fesztivál, rendezvény
Weboldal készítés