Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Szép zöld gyep (Archívum)
Kert – a Fióka Art Galéria évadzáró minigrafika kiállítása augusztus 17.-éig
Szerző: I-Web.hu
2002. július 18. 12:55

Ez már a harmadik nyári tárlat ezen a helyszínen, a meghívó szerint „idén ez a Kert címet/tematikát követi, ami kellő inspirációt adott a résztvevőknek történetiségénél, szimbolikájánál fogva, spirituális tartalmához kapcsolódva”. A kisgrafikai tárlatoknak itthon általában a 20x20 cm-es mérethatárig van hagyománya; a mostani kiállítás szervezői a 6x6 cm-rel a mitzukék és a haikuk tömörségét szerették volna viszontlátni az adott témakörben. A „nem szabvány” kiállítási méret talán még a helyszűkének is köszönhető a Galéria galériáján, de a vendégkönyv bejegyzései szerint sem árt néha frissíteni.
A Város mint civil dzsungel, és a Természet összeszelidítésének helyszíneit mutatják most be a művészek több-kevesebb fantáziával, és gyakorlatilag csak egy kis lukon át engednek bepillantást a kertekbe: egyik „Dzsungelke”, a másik „Park esszencia”, de van itt még „céklakerti kapálás” és van igazság abban is, amelyik szerint „Ha kert, akkor Japán”. A méreten és a témán kívül nem volt megkötés, mindenki tartotta is magát ehhez: vegyes technika, pasztell, tus, akvarell látható, és ami még belefért – egyedül Kovács Tamás László toldotta meg a méretet plusz hat centivel mélységben, így került a térbe csiszolt és homokfúvott üveg Tavirózsája.
A kiállítók a galéria köréhez tartozó ill. meghívott fiatal képzőművészek:
Bakáts Tamara, Csordás Zoltán, Dobesch Máté, Dobos Éva, Farkas Csaba, Hollósy Éva, Hundt Zsolt, Incze Mózes, Kiss Anikó, Kiss Attila, Király Réka, Kirják Miklós, Kondor Attila, Kovács Tamás László, Lányi Adrienn, Lévay Ádám, Lengyel Orsolya, Nádas Alexandra, Németh Melitta, Paál Zsuzsanna, Papp Nikolett, Páthi Diána, rékassy Eszter, Szalay Miklós, Szarka Ferenc, Szarvas ildikó, Szoboszlay Eszter, Titkó Ildikó, Takáts Márton, Tokodi Edina.

 

 
 
Jelenleg 4 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!