Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Kicsiknek Malacka, nagyoknak Kiskakukk (Esemény-tár)
Húsvéti hétvégi programajánló / április 19-21.
Szerző: macsinger
2003. április 18. 15:13

A húsvét kiváló alkalom a családoknak, hogy több időt töltsenek együtt, amire remek lehetőséget kínál a Millenáris Park, ahol a három nap alatt rengeteg program közül választhatunk.
Az egészen kicsiket 20-án és 21-én egésznapos kézműves foglalkozások várják reggel 10-17 óráig. Emellett táncház, színi előadások, bábszínház, hétfőn pedig tojásfestés és a Fakutya zenekar koncertje várja az érdeklődőket.

A tinédzserek a Budapesti Középiskolás Találkozó (BUKTA) tavaszi háromnapos multikulturális rendezvényén csapathatják ki a feszültséget, melynek keretében a középiskolások társaikkal, illetve azok alkotásaival és produkcióival ismerkedhetnek meg. Az esti buli hangulatról, többek között az Emil.Rulez!, a Heaven Street Seven, az Anima Sound System és a Korai Öröm gondoskodik.

A Fővárosi Nagycirkuszban a moszkvai cirkusz Káprázat és csoda című előadását változó időpontokban, de naponta több alakalommal is megtekinthetjük.
A Fonó Budai Zeneházban április 19-én, szombaton, reggel 10 órakor a Kolompos együttes gyermektáncháza kezdődik.

Bár az időjárás áprilishoz méltón szeszélyes, a Marcibányi téri Művelődési Központ több kirándulást is szervez a hétvégére, az elmaradhatatlan kézműves és gyerekprogramok mellett.

A kicsiknél maradva, és családi programként is ajánlott az új Disney film, a Malacka, a hős illetve az Emil és a detektívek, amely egy igazán izgalmas klasszikus, kivételesen jó feldolgozása.
Az idősebbeknek ajánljuk a Kiskakukk című orosz filmet és Woody Allen új filmjét, a Holly Woody történetet, illetve a Spanyol filmhetet, amely április 19-től május 4-ig tart az Örökmozgóban.

A Budapesti Kamaraszínház Ericsson Stúdiójában a teátrális élvezeteket kedvelőket igazi csemege várja: Racine Berenikéjét, hétfő kivételével, egész héten játsszák.
Április 21-én, hétfőn kezdődik a Tánc Világnapja alkalmából a III. Táncfesztivál. A több külföldi előadást is magába foglaló rendezvénysorozat április 30-ig tart a Nemzeti Táncszínház épületében. Az előadások minden alkalommal este 19 órakor kezdődnek.

A hétvégi ajánlóból nem maradhat ki a zene. Április 19-én (szombat) és 20-án (vasárnap) húsvéti koncertet ad az Olasz Intézetben a Budapesti Fesztiválzenekar. A hangversenyek este 19 óra 45 perckor kezdődnek, a műsoron Mozart és Sztravinszkij művei szerepelnek. Szombaton délután 15 órakor a Nemzeti Filharmonikusok is megemlékezik a legnagyobb keresztény ünnepről a Zene és hit című előadásukkal, amelynek Geszti Péter lesz a házigazdája.

A könnyedebb szórakozást keresők útja is sokfelé vezethet: szombat este ismét lesz Cinetrip, ismét a Rudasban, és újra indul a Templ Pleasure is, aminek ez alkalommal a MEO ad otthont.
A blues kedvelőit tíz óra zene várja péntek este a Pecsában, a stílus (és egy korszak?) magyar klasszikusaival: Hobo, Deák Bill, Török Ádám és a Mini, szóval minden, ami Tabán, csak éppen nem ott.

Egész hétvégén hangos lesz a város, a Kultiplexben három napon át dübörög a party, akárcsak a Trafó Bár Tangóban. Végül, de nem utolsósorban április 20-án, vasárnap este 19 órakor a Budapest Kongresszusi Központban Tátrai Tibor és Szűcs Antal Gábor zenél, a Mendelssohn Kamarazenekar és flamenco táncosok segédletével.

 
 
Jelenleg 9 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!