Forpsi

Állások, állások Magyarországon, álláskeresés, jobs

Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Nincs megállás (Archívum)
Hétvégi programajánló
Szerző: I-Web.hu
2003. február 28. 13:10


Mozi

Egyre ritkábban láthatunk klasszikus filmeket. Ez a hétvége hiánypótló lehet. Kezdhetünk a Tabánnal: pénteken fél 7-től Roman Polanski Kés a vízben című alkotását mutatják be. A Cirko-gejzír két Tarkovszkij-filmmel állt elő a hétvégére: szombaton, március 1-én 6-tól a Solaris, másnap 6-tól az Andrej Rubljov látható itt. Az Örökmozgó Filmmúzeum, amely rendszeres szállítója a "régi idők mozijának", Vittorio de Sica Tegnap, ma, holnap című filmjét 1-én fél 5-től mutatja be.

Színház

Kevés az új darab. A Katona József Színház már bevált előadásait nyugodt szívvel ajánlhatjuk azonban: két Zsámbéki Gábor rendezte darab látható most: pénteken 7 órától Moliere Tartuffe-jét, szombaton 7 órától pedig Weöres Sándor Szent György és a sárkány című darabját mutatják be. A Radnóti Színház Zsótér Sándor rendezte Médeája különleges élmény lehet mindazoknak, akik két óra folyamatos kihívásra vágynak.

Zene

A Régi Zeneakadémia hangversenytermében vasárnap, március 2-án délelőtt 10.30-kor fellép a Budapesti Ifjúsági Gitárzenekar Fodor Ferenc vezényletével. A Matáv Zeneház egész hétvégére remek programot ajánl, a Matáv Szimfonikusok előadásait: pénteken 18-tól és 1-én 3 órától A sárga gólya című kínai mese látható, 1-én 11-től A tánc című darabbal várják az érdeklődőket.

Kiállítás

Vasárnap, március 2-ától az Ernst Múzeumban megtekinthető az idei Derkovits Gyula ösztöndíjasok kiállítása. A Vadnai Galéria tegnap nyílt kiállítása, Haraszty István szobrászművész munkái, áprilisig láthatók. Az újonnan megalakult Acb galéria fiatal magyar művészeket bemutató tárlatát is érdemes megnézni.

Zenés-táncos

Vad mulatság az Erzsébet téri Gödör Klubban péntek 19-től hajnali 5-ig: most lesz a IV. Quimby Falshang rendezvény. Fellépők: Szilvási Gipsy Band, Zagar, Quimby, Sun Workshop és Love Alliance. A Kultiplex pénteken és szombaton 10 órától nyitja meg kapuit: pénteken van a Mo' Better Groves, és a kapcsolódó DJ-buli, másnap 10 órától pedig Titusz és Carbonfools koncert lesz. Nagy buli ígérkezik szombaton a Home Club Budapestben is: 22 órától a brit Faithless együttes lép fel. A többi aztán tánc...

 
 
Jelenleg 3 olvasó böngészik a Papiruszon


Képes apróhirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény

Legyen a WEBSZIGET.COM a Kezdõlapja!
PORT80.HU :: Magyarország Legtutibb Kezdolapja! :o)
MP3Heaven.hu :.:.::. Zene, MP3 & Partyzine q-_-p
Fesztivál.hu - A magyarországi fesztiválok gyujtoportálja
Tourinfo.hu - Magyarország Vezeto Turisztikai Portálja
SzuperPiac.hu - A képes hirdetések helye!
.: Papirusz.hu :. Kulturális Portál
Mindentudó.net :: Az optimális döntés lehetosége!
Hirdessen Nálunk! Tekintse meg médiaajánlatunkat!
Impresszum
Ha kérdése van, írjon nekünk!