|
|
Hugh Fearnley-Whittingstall: Három jó dolog a tányéron (Könyvajánló)
|
Szerző: Papirusz
2014. február 21. 12:11
|
"Szeretnék friss, kreatív irányt mutatni a főzésben, felfedve azt a sémát, amely sok közkedvelt ételt jellemez. Mire is gondolok? Paradicsom, avokádó és mozzarella; Szent Jakab-kagyló, bacon és zöldborsópüré; rebarbara, morzsa és sodó... Jól működő kombinációk, ugye? Talán nem is újdonság ez a megállapítás, hiszen nem titok, hogy a három bűvös szám, és ezeknek a fogásoknak mindegyike egyszerűen annyi, mint három jó dolog a tányéron. Három jó dolog ihletett elrendezése ki nem hunyó fénnyel képes elárasztani a legszerényebb alapanyagokat is, s a konyhaművészet magasabb szintjére emeli őket, hogy együtt valami olyat alkossanak, ami nagyszerűbb, mint a részek összessége." (a Szerző) 190x245 mm, 416 oldal, ára: 4.999,- Ft
Alexandra Kiadó, 2013. |
|
|
|
Jelenleg 1 olvasó böngészik a Papiruszon |
Ingyen hirdetés | Fesztivál, rendezvény
Weboldal készítés
|
|