Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu




Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Bérlettel a Karinthyba (Színház)
Szerző: Papirusz
2009. november 24. 16:26
Bérlettel a Karinthyba

Frici, Cini, Pici, Marci és Mici. A Karinthy család legendás tagjai. Mostantól színházba járásra buzdítják a nézőket. Színházi bérleteket neveztek el a Karinthyakról. Egy bérlettel legalább 3 előadást lehet megnézni. Buda legnépszerűbb színháza, a Karinthy Színház, Újbuda jelenleg kiépülő Kulturális Főutcájában, 28 év elteltével először indított bérletes előadásokat. A Karinthy minden korosztályra gondolt.

A Frici bérletet azoknak kínáljuk, akik elsők között szeretnék látni a Női Évad repertoárját, a Büszkeség és balítélet című romantikus vígjátékot Karinthy Márton rendezésében, a Bermuda-háromszög-botrány című vígjátékot Koltai Róbert, Voith Ági és Esztergályos Cecília főszereplésével, vagy Verebes István pikáns kabaréját, a Hat celeb keres egy szorzót. A bérlet magában foglal egy meglepetés előadást is, melyet tavasszal láthat a publikum.

Az idősebb korosztálynak szól a Cini bérlet, mellyel vasárnap délutánonként közel fél áron látogathatják a színház repertoárján lévő előadásainkat. A Tisztelt Ház című zenés vígjátékot Hujber Ferenccel és Xantus Barbarával a főszerepben, a Bodrogi Gyula rendezte vígjátékot a Bermuda-háromszög-botrányt, illetve Kéri Kitty és Pindroch Csaba főszereplésével a Tanner John házassága című G. B. Shaw komédiát.

Micimackó, Pán Péter és a Kis Hableány. A legkisebbeknek is jut a bérletes kedvezményekből! A Pici bérlet a zenés mesejátékok „kedvelőinek” lett összeállítva, hogy vasárnap délelőtt találkozhassanak a színpadon kedvenc mesehőseikkel.

http://karinthy.szinhaz.org

 
 
Jelenleg 3 olvasó böngészik a Papiruszon

Ingyen hirdetés | Fesztivál, rendezvény
Weboldal készítés