Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu




Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Grillezzünk! - Ötletek minden alkalomra (Könyvajánló)
Szerkesztette: Megyery Pál
Szerző: Papirusz
2008. június 27. 09:23
Grillezzünk! - Ötletek minden alkalomra

A grillezés már rég nem a nyílt láng feletti kerti hússütés kezdetleges módja. Sőt, az utóbbi években szinte külön művészeti ággá fejlődött! Ebben minden bizonnyal közrejátszott, hogy a húsok, a halak ízét egyre inkább kiegészítjük a különböző zöldségek és gyümölcsök zamatával. Ezek a kifinomult ízek pedig nem véletlenül vannak jelen a legjobb európai éttermekben is.

Ha egy kertben kígyózó füstoszlopot látunk, nem mindig a legjobb emlékek jutnak az eszünkbe. Pedig a füst ízlelőbimbóinkon keresztül igazán új élményt ad nekünk, ínyenceknek.

A grillezés, a roston sütés és a füstölés az a három nagyon fontos konyhai eljárás, amelyeket nem szabad összekeverni, mivel mindegyik teljesen egyedi ízt ad az ételnek.

A grillezés pont attól válhat igazán művészetté, ha ezek az eljárások, valamint a fűszerek, a pácok és a mártások harmonizálnak egymással. Ebben a könyvben ehhez találunk segítséget, és a több mint száz ínycsiklandó grillrecept segítségével az elképzelhető legremekebb fogásokat készíthetjük el.

235x305 mm, 256 oldal, ára: 2.999,-Ft

www.alexandra.hu

 
 
Jelenleg 4 olvasó böngészik a Papiruszon

Ingyen hirdetés | Fesztivál, rendezvény
Weboldal készítés