Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu




Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Kisházi László jótékonysági futásra készül (Esemény-tár)
Szerző: Papirusz
2007. november 1. 10:38
Kisházi László jótékonysági futásra készül

2007. november 1-jén, csütörtökön 210 kilométeres útnak vág neki Kisházi László, a Süd-Bau HBSE ultrafutója. Fejébe vette ugyanis, hogy Hódmezõvásárhelyrõl, az ország egyik legmélyebben fekvõ településérõl el-, és felfut Magyarország "tetejére", az 1014 méter magas Kékestetõre.

Az esemény apropóját egy baráti beszélgetés során felmerült hosszabb jótékonysági futás gondolata adta. A támogatók egy baráti társaság tagjai, akik sikeres teljesítés esetén a hódmezõvásárhelyi Erzsébet Kórház gyermekosztálya számára ajánlják fel támogatásaikat.

Az ultrafutó csütörtökön reggel 6 órakor vág neki a távnak, és a Hódmezõvásárhely -Szentes - Kunszentmárton - Tiszaföldvár - Martfû - Rákócziújfalu - Rákóczifalva - Szolnok - Besenyszög - Jászkisér - Jászapáti - Jászszentandrás - Boconád - Tarnaméra - Nagyfüged - Ludas - Detk - Markaz - Kékestetõ útvonalon halad majd. Útja során bárki csatlakozhat hozzá hosszabb-rövidebb szakaszok erejéig. A kórház kis lakói gyerekrajzokat készítettek, ezekkel a rajzokkal szeretnék megköszönni a támogatók segítségét, valamint ezeket a rajzokat ajándékozzák útközben mindazok számára, akik csatlakoznak a futáshoz.

Kisházi tervei szerint november 2-án, pénteken este ér majd célba azzal, hogy megérinti az ország tetejét jelzõ követ a Kékestetõn.

 
 
Jelenleg 1 olvasó böngészik a Papiruszon

Ingyen hirdetés | Fesztivál, rendezvény
Weboldal készítés