Fesztivál.hu

Port80.hu

Mp3Heaven.hu
Legyen a Papirusz.hu a Kezdőlapja! Tegye be lapunkat a Kedvencek közé!
Dr. Walter Glück: Homeopatika (Könyvajánló)
Homeopátiás sürg?sségi házi gyógyszertár
Szerző: Papirusz
2006. szeptember 8. 12:11
Dr. Walter Glück: Homeopatika

A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület ajánlásával

Dr. Walter Glück éveken át vizsgálta a homeopátiás gyógyszereket s azok gyakorlati alkalmazását, majd tapasztalatait összegezve összeállított egy házi gyógyszertárat abból a 72 alapvetõ szerbõl, amelyek igen hatékonynak bizonyultak a hirtelen fellépõ, akut panaszok enyhítésére.

A könyv az általános homeopátiás fogalmak tisztázása után szemléletes, könnyen áttekinthetõ táblázatokba szedve tárja elénk a különféle akut eseteket és a hozzájuk illõ homeopátiás szereket, amelyeket azután részletesen be is mutat. Ez a következetes, világos rendszerezési elv teszi lehetõvé az olvasó számára, hogy pillanatok alatt megtalálja az õt érdeklõ részt, bármely irányból - akár a tünet, akár a gyógyszer felõl - közelíti meg azt. További fontos keresési támpontként szolgálnak a könyvben felsorolt alkati jellemzõk, amelyek segítségével az egyéniségünknek leginkább megfelelõ szereket, kezelési módokat választhatjuk ki.

Végül a szerzõ számba veszi azokat a szereket, amelyeket üdülésünk során tanácsos magunkkal vinnünk, majd rövid útmutatóval szolgál az elsõként alkalmazható homeopátiás gyógyszerekrõl, melyet praktikus, zsebben elférõ "kisokos"-ként csatol a könyvhöz, így azt bárhová könnyedén magunkkal vihetjük.

Fordította Fürst Anna
288 oldal, keménytáblás
ISBN: 963 9644 29 3

www.partvonal.hu

 
 
Jelenleg 5 olvasó böngészik a Papiruszon

Képes hirdetés ingyen | Nemzetközi hirdetés | Fesztivál, rendezvény